Predata tužba protiv Vesića, ukoliko dobije spor vladika Grigorije donira novac

Ostavite komentar


    1. naprednjak Vesic od ubistva ne pravi šalu, pošto je on od blata. Naišao je na njemu neshvatljivu intelektualnu prepreku.. pa je naravno gađao blatom.

    2. Ukoliko vladika dobije novčanu odštetu, neka je uplati za lečenje Sofije i Lane, devojčica kojima je potreban najskuplji lek na svetu.

    3. Ni vi, kao ni Vesic, niste shvatili salu. Sustina je da Vesic ne bi davao izjave protiv g. Grigorija jer bi preleteo u njegovu (tada vladajucu) stranku.

    4. Mislite crkvena lica? Malo ste pobrkali pojmove. Svetovna lica su ostali gradjani.

    5. O kom ubistvu ti uopste govoris? Tvoja asocijacija je pogresna, ali to govori o tebi a ne o jednom vladici koji je mislio na sasvim nesto drugo (a to je da vladika Grigorije sebe smatra intelektualno daleko iznad Vesica i da je hteo nesto onako da organizuje nekakve proteste to bi bilo ucinjeno na jedan intelektualno uzvisen nacin a ne navijacki i rusilacki, i zbog toga niko pa ni Vesic ne bi mogao nista da kaze)…..

    6. Gde samo nalaze ove tupave botove? Vladika nije svetovno , nego svešteno lice.

  1. I malom je detetu jasno da Goran Vesić u svojoj pomahnitalosti, neukosti i neinteligenciji ne bira reči. Stvarno od ove zemlje pravi pravu pravcatu ludnicu. Na ćalost, nije jedini.Trista hiljada je malo. No, ni to Vesiču ne znači natočito. Uzima koliko mu treba. Od nas., jasna stvar Baš smo jadni.

    1. Ma vidjećete kako će se primiriti. Takvima bez obraza džep je jedini obraz, pa kad ga pukne i to 3000 ojra, biće plač i škrgut zuba. Zaključaće se sam u sobu sjesti i plakati. Takvi su ti ‘hrabri’ što udaraju na monahe i sveštenike.

      1. Vladika je zalutao u magli zlata srebra i dolara.
        Laz je da bise taj odrekao bilo koliko cekina…

  2. Bravo za vladiku Grigorija. Vesic je i pozoristima napravio veliku stetu.

  3. Vesić puk’o 🙂
    Jel može na ročištu da se traži psihološko i psihijatrijsko veštačenje 🙂

  4. A iznos od 300.000 je smešan. Preusmeriće iz Infostana ili Parking servisa ili Telekoma… Tako da ćemo njegovo balezganje opet da platimo mi.

    1. Onda lepo , jednog dana… kada se stvore uslovi… izaći na izbore i poslati smeće na deponiju istorije.

        1. Glupo pitanje ! Covek lepo kaze : “ Kada se stvore uslovi “ !! Ubuduce razmisli kad postavljas slicna pitanja .

        2. Pročitaj još jednom, ali ovog puta s razumevanjem, šta je čovek napisao: „kada se stvore uslovi“. To znači da ovog puta nije bilo uslova i da su tzv.“izbori“ bili vašarska farsa i prevara. Ali ti to ne razumeš, ti si bot!

  5. Izjavom o Zoranu Đinđiću naneo si sebi Vladiko ogromnu uvredu. Niko pošten to ti neće oprostiti.

    1. Sta je rekao protiv Djindjica? Guglala sam i nisam nista nasla. Osim da su nam najbolji politicari, ukljucujuci njega i Ivanovica, streljani. Ako nesto znate, dajte cinjenice i reference, a ne pljuvanje u SNS stilu.

  6. Ovo je Srbija, pa će zato biti u pravu i vladika Grigorije i Vesić, odnosno nema ništa od odštete. Kako je to moguće? Lako: kukavica Vesić će izvrdavati i izbegavati ročišta dok predmet ne zastari. Tako da se tehnički gledano, može reći da nije izgubio spor. A ako formalno nije izgubio spor, to znači da će moči da kaže, i svakako će kazati, da je bio u pravu!

    1. Ne moze da zastari nikada,ovo je parnica, kada se pokrene moze da traje 100 godina.

  7. Samo tako treba sa njima. Oni neznaju drukcije pa im treba vratiti istom merom!

  8. Vesić se do sada naplaćao kazni zbog uvreda koje su u zbiru veće od njegove mesečne plate. Očigledno da to nema nikakvog uticaja na njegovo ponašanje i da je procenjeno da je potencijalna dobit koju takav rečnik donosi stranci veći od materijalnog gubitka. Trebalo bi da sudovi drastično povećavaju kazne za povratničko ponašanje u kontinuitetu, ali bojim se da do toga neće doći.

  9. Sramota pa da su nam svi svestenici ko Vladika Gligorije narod nebi bezao od crkve. A o vesicu je suvisno govoriti on je slika bez komentaea

  10. Mučeni vesić igubio je SVE sudske procese – nešto nije u redu – ILI ON ILI MI ???

  11. mene samo interesuje iz cijeg ce dzepa biti isplacena ta suma novca. ako iz drzavne kase onda treba vesica kazniti zatvorom dakroz rad vrati drzavi novac

Ostavite komentar


Društvo

Kako se 1. maj obeležavao u Jugoslaviji, a kako se proslavlja danas? 10

Kako se 1. maj obeležavao u Jugoslaviji, a kako se proslavlja danas?

Od raspada Jugoslavije i pada socijalizma u Srbiji proslavljanje Prvog maja dobilo je potpuno drugačiju konotaciju. Danas ljudi Dan radnika vezuju za celodnevno slavlje, uz roštilj i alkohol, pa uglavnom ni ne znaju šta ovaj praznik obeležava i zašto se slavi, iako su prava radnika trenutno gotovo nepostojeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.