„Predsednički ponos“: Otvoreno pismo predsedniku Republike Srbije

Ostavite komentar


  1. Bravo gospodo Doktorko AV. je uništio Srbiju sa njegovim nepismeni i neobrazovanim radikalima u dresu SNS.

  2. Poštovana koleginice,
    Nije mi u svemu jasno zašto „Vi“ osobi
    o čijim (ne)delima govorite sa nesumnjivom sigurnošću.Meni lično je
    žao što u datim okolnostima ne mogu
    niti da se izjasnim u prilog Vaših stavova,niti protiv njih jer sam u
    dugom životu (81 god) stekao od
    ranijih vladara neko iskustvo da nije
    zdravo uzimati u usta Božje ime
    uzalud.Ja toliko,tek da razjasnimo
    bon – ton.Srdačan kolegijalni pozdrav!

  3. Ko si ti da vredjas gradjane Srbije. Ko ne misli kao ti on je glup i tup. Bolje pogledaj sebe u ogledalu, a onda polomi to ogledalo da vise nikad ne vidis tako nesto glipo i primitivno.

  4. Одлична слика нашег вође око које би се многи требали замислити,
    наравно биће увек и оних којима треба туђа глава за размишљање,
    уосталом ти је Домановић већ описао.

  5. @Pedja-a ko si tida jednoj dami,uz to doktorici u već zavidnim godinama i sa ogromnim iskustvom kažeš da se pogleda u ogledalo i ono ogavno na kraju te rečenice?Da li si ti taj koji oseća predsednički ponos kao svoj kada pojede sendvič ili kad ispuni zadatak vređajući neistomišljenike bez ikakvih argumenata.Jadna je zemlja u kojoj takvi bahati,nevaspitani određuju moralne vrednosti.Prijatan ti sendvič

  6. Sram vas bilo
    Volela bih da vidim vašu biografiju
    Udarate nisko i paušalno

  7. Otvoreno pismo vama gospodjo. Izmeli ste sijaset neistine i samo vama umisljenim stavovima

  8. Nije problem sto ga ne volite i ne postujete ali ovo verovatno pisete po izgradjenom auto putu ili ne daj boze iz novih bolnica skola vrtica ili iz nove fabrike pa na kraju on je ubedljivo reizabran predsednik SRBIJE.

  9. Oduvek sam se pitao kako postoje osobe kao što su Paja?!
    Pa gde ste rasli, čime su vas hranili, da li imate malo mozga da razmislite i da uvidite koliko je društvo nazadovalo.
    Podrška za svaki podignut glas protiv ovog jednoumlja!

  10. Nemojte da se nervirate , utice na lepotu ,a možete ne daj Boze da skoncate pa ko ce onda na floskulama da dobije neki pozitivni komentarcic.

  11. Седне и напише своје утиске. Не можете написати многи од нас Вам не верују. Да је тако показало би се на прошлим изборима који су одржани не тако давно. И увек имате избора Немачка,Америка.

  12. Kada će opozicija i opozitori, umjesto napada na ličnosti sa kojima se ne slažu, početi da iznose svoje programe. Kada će nam biti omogućeno da biramo programe i ideje a ne da se međusobno blatimo i pokazujemo svoju nezrelost za demokratiju?

  13. Gospodjo doktorka,, u pravu ste on je vama doktorima pustijo da radite privatno ai u klinici dok siromasni sede u bolnicama i cekaju doktora koji preko puta bolnice radi na crno(sirotinja crkava u pravu ste za sve receno a mi pacijenti sa socijalnim osiguranjem cekamo

  14. Skoro procitah Frojdov isečak nekog koncepta gde kaže,“kako cete najbrže i najlakše prepoznati glupog coveka,“Po tome sto ima potpuno odsustvo sramote i stida,svi oko njega se stide njegovih reči i postupaka, samo on sam nije u stanju da se postidi svojih gluposti,“pa se setih kako ponosno planira da napravi kompleks nekih Stadiona koji, osim njemu,apsolutno nikome nisu potrebni,cak ni državi koja bi od toga imala samo veliku štetu ali njemu, kao navijačkom huliganu, to treba i on će mafijom kojom upravlja,zgrnuti dovoljno para da ostvari svoje adolescentske deformacije i frustracije na tako ponosan nacin za njega a sraman za sve nas.

  15. Од ових што владају,више ми се гаде ови што би да владају.Бедно је да ови неки(као паметни),ниподаштавају изборну вољу већинске Србије,а етикетирајући све који другачије мисле „сендвичарима“,“крезубом Србијом“,“људима без критичког става“,и сл.Биће да ипак људи имају неки критички став,па бирају мање зло……..

  16. Da se uvede americki izborni sistem i da konacno dodju na vlast Ovi prepametni I sveznajuci.

  17. Imate pravo da ste ne zadoviljni.Šta ste Vi uradili da date primer.Najveci kriticari su i najveci neradnici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.