Predsednik Sindikata Sloga u vojsci: Namešteno suđenje protiv mene

Ostavite komentar


  1. Kakav crni sindikat u Vojsci, ta glupost se mora gumicom izbrisati. U vojsci postoji komandna linija po vertikali i horizontali, sistem subordinacije. Neće valjda neki sindikalista, vodnik, zastavnik ili šta već zaustaviti ratnu operaciju, nabavku opreme i oružja, naređivati generalu armije ili generalštabu. Svako stupajući u vojsku zna šta je to što ga očekuje i dobrovoljno prihvatio uslove služenja svojoj domovini. Država preuzima brigu oko njihovog života, statusa, životnog standarda, obučenosti vojnim veštinama do savršenstva , rukovanjem savremenim mašinama, avionima, PVO sredstvima, ABHO, naoružanjem, zaštitom granica i suvereniteta zemlje, njenih građana i mnogim drgim potrebama zemlje. U vojsci nema samoupravljanja i nije primereno vojnoj sili. Da li postoji sndikat u Legiji stranaca, Američkim fokama, obaveštajnim službama?
    Sindikat nam je posle dve hiljadite godine uspešno smestio zapad da oslabi strukturu vojske Srbije, da napravi zabunu kod vijske i izazove neposlušnost. Vojska se ne sme zasnivati na političkim i „sindikalnim“ aktivistima pogotovo u vreme izgradnje i povratka ugleda i časti naših vojnika. Srpski vojnik je kroz celu našu istoriju bio patriota i rodoljub i časno nosio barjak slobode i ponosa. Nije mu trebao nikakav „sindikat“. Znao je svoj zadatak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.