"Država posrnula, to nije smelo da se desi": Predsednik Vojnog sindikata o smeni Milenkovića i Mitića 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić poručio je Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću da bez obzira na sve ne odustaju i nijednog trenutka ne popuste pod pritiscima koji će, prema njegovim rečima, neminovno biti još veći.

Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata, napisao je u objavi na svom Fejsbuk profilu da se kao pripadnik službe za suzbijanje kriminaliteta u Vojnoj policiji skoro dvadeset godina borio protiv kriminala u državnim institucijama.

„Na kraju sam doživeo da i sam budem žrtva kriminalaca koji su uzurpirali i zloupotrebili najviše državne položaje i poverene im funkcije. Nijednog trenutka ne žalim za datu žrtvu, borba se nastavlja“, istakao je Antić za N1.

O smeni Slobodana Milenkovića, sada već bivšeg načelinka Odeljenja beogradske policije za borbu protv droga i Dušana Mitića, sada bivšeg načelnika operative Četvrtog odeljenja beogradske policije, predsednik Vojnog sindikata Novica Antić kaže:

„Čak i da postoje kadrovski razlozi za smenu policajaca Milenkovića i Mitića, u situaciji kada su oči javnosti uprte u ono što se radi u predmetu „Jovanjica’“, nikako se nije smelo desiti da budu smenjeni, baš zbog sumnje da je razlog smene to što su radili svoj posao. Država je ovim pokazala da je duboko posrnula i svima javno poslala poruku kako će proći svako ko se suprostavi organizovanom kriminalu na najvišem državnom nivou.“

Predsednik Vojnog sindikata Milenkoviću i Mitiću poručuje:

„Bez obzira na sve, ne odustajte i nijednog trenutka ne popuštajte pod pritiscima koji će neminovno biti još veći. Niste sami, puna i snažna podrška. Uz vas su svi koji žele normalnu Srbiju i bolju budućnost za svoju decu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari