Predsednik vratio zarđale kašike penzioneru

Nakon što je niški slikar i karikaturista Slavoljub Blagojević poslao nesvakidašnji poklon Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


  1. Koji je to „čovek“ da traži da mu se vrati 30% povećane penzije za vreme njegove vlasti(nisam ja Vučićev penzioner i nije on moj gazda),a ne kaže da je tim istim penzionerima nezakonito umanjio pezije(osim najnižih) četiri godine i odbio da ih po zakonu usaglašava sa usvojenim principima?Beda od čoveka.

  2. U svojoj 65 god. napustam zemlju blagostanja i odlazim u tuđu da umrem ko čovek . A što se tiče vitamina još ih nisam ni dobila , a i ne trebaju mi , inače bi završili na Andrićevom vencu . Pozdrav za gospodina , sve najbolje.

  3. Poštovani kolega,,penzioner,,svaka izgovorena (napisana) reč je reč hiljade penzionera koji tako misle ali muka ih tera da ćute ….Svaka čast još jednom poozd od ,,penzionera,,

  4. Gore vlasti nikada nije bilo,penzionere je unazadio po svim osnovama,povećao penzije kaže 30 posto,a troškovi života otišli posto.

  5. U ovima teskim vremenima daleko smo od performansa, dajte predlog kako da resimo Kosovo I da se 200000 raseljenih vrate ili da im se nadoknadi imovina.

  6. Zavrsio VPS, a hoce penziju akademika! Nisam pobornik AV, ali brale, toliko si zaradio!

  7. Nemas gde da odes. Zapad trazi mlade koji ce da im prave pare. Isluzene srpske penzionere niko ne treba. Ono sto treba Srbiji je da vrati mlade koji tako uspesno po svetu rade i zaradjuju i da prave biznis u Srbiji. Ali neokomunisticke vlasti u Srbiji to nikad nece podrzati, cista utopija, mora pre toga da se otera Vucic sa celom udbom koja ga drzi na vlasti. Pa on moze da slaze sta god hoce u medijima bez ikakvih posledica. Sto nije Djilas u zatvoru kad ima tolike milione, pojela maca te lazi sa medija. A nisu tamo dosle slucajno, sve orkestrirano. Uzas.

  8. Moja prijateljica ima 26000 dinara penziju, 13000 daje na racune, a vitamine nije ni dobila, valjda je neko procenio da joj ne trebaju, volela bih videti Vucica kako bi ziveo sa 13000 dinara?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.