Predstavnik OEBS-a osudio pretnje Šešelja upućene novinarki Danasa

Ostavite komentar


  1. Konacno da su i oni zapazili kako izgleda nas parlament i sloboda medija!. I samo da dodam, licno sam se uverio da Predsednik cenzurise „Politiku“, koja je morala obrisati vec objavljene negativne komentare citalaca na njegov autorski tekst pod nazivom Elita i plebs.

  2. Osuda na Tviteru ? Pa silno bogami, silno. Zapanjujuca je odsustvo reakcije srpske inteligencije i sire javnosti. To da ovaj Hanibal Lektor srpske parapolitike jos sedi u Narodnoj Skupstini i da ne snosi nikakve konsekvence i sankcije, upozorava gradjanina ove zemlje na okruzenje u kome se nalazi i onima sa slabim stomakom izaziva strah i gadjenje. Nemojte cenzurisati tako vam novinarske etike.

    1. Hanibal Lektor je humanitarni radnik ograničenog dometa u odnosu na višedecenijskog štetočinu.

    2. ako on tako moze da se obraca u skupstini,cik da widim ko ce da me osudi kad napusim klinca na pumpi…admine dodji sebi,nisi u informeru braca

  3. Ceo zivot sam, “žutać“ itd. Ceo zivot podrzavam neku gradjansku Srbiju, uvek sam zato da Srbija treba da udje u EU i NATO,i prizna Kosovo i genocid u Srebrenici.Ali poznavajuci lik i delo V.Seselja, znam da se silno uplasio osude OEBS-a.Sta vise, on ovakve stvari prosto obozava, pogotovo sto mu sada u 2019-toj “cuva ledja“ njegov nekadasnji saborac i politicki sin AV. Prema tome, njemu sve ovo treba radi medijske paznje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.