Prekršajni sud ukinuo presude od 30 dana zbog upada u RTS, braniće se sa slobode

Ostavite komentar


  1. Хахаха, како се Вучић игра с полицијом, тужилаштвом и судовима. Данас хапси, осуђуј и шаљи у затвор у истом дану, а сутра пуштај, поништи и поједите то што сте … урадили.
    При том Бабић, Јутка, Мали, Вулин, Весић, Бујошевић, Лабан, Гашић, Радојичић и цела булумента на власти ни дана нису у затвору ни за убиства, лоповлуке, проневере, свакојака кршења закона …

    1. лов на децу и омладину:Tvrditi da je neko nekog ubio moraju se imati neoborivi dokazi.Ti tvrdiš da su Babić, ,Jutka,Vulin, Bujošević nekoga ubili i da za to nisu odgovarali to bi morao dokazati.

  2. Неко је на једном сајту упоредио Вучића с немачким окупаторима који су у Крагујевцу ухапсили ученике 1941. ….

  3. Juče kaže hapsi i presudi, i – budu uhapšeni i osudjeni, neki i prebijeni.
    Danas kaže ukidaj presude, i – presude od juče se ukidaju.
    Ministarka pravde u mišjoj rupi.

    1. marija:Pa treba da znaš da to što su neki pustani da se brane sa slobode nisu oni oslobođeni odgovornosti.Protiv njih će se voditi sudski postupak.

      1. Presude od dana pre su morale biti ukinute da bi se pustili.
        Vodiće se ponovni postupak.
        Ludilo.

      2. Da li ti ne mozes ili,neces da shvatis ono sto je Marija napisala?Ako ne mozes,oprosteno ti je a u drugom slucaju jasno je sve,sendvic za gospodina.

  4. Nekada,su Srbi podrzavali balvan revoluciju,a danas se plase i testere…!!! Isti su kao Hrvati…

  5. Iskren da budem, razocarn sam. ja sam za sns glasao bas da bi ovaj olos bio stalkno zatvoren kako bi Srbija bila lepse mesto. Ko moze da nadje izgovor za predsednika sto je ucino ovo? pa on radi protiv mene i svih glasaca sns? Ako smo vecina i ako imamo potpunu vlast, valjda mi odlucujemo a ne neki studenti i ucenici? To sto su deca me bas briga, neka se skoluju kada im je dat taj luksuz a ne da se igraju demokratije. Jaoj Srbijo tugo, sto te nesto ne stre pa da krenemo iz pocetka. Srbija je zemlja nabedjenih ljudi, svi misle da su neko i nesto, svi vole da lazu i kradu, svi se bave politikom, mi smo svi 100ka.

    1. Prava si slika snsOVACA!Dat im je luksuz da se skoluju!?!Pa zar treba bilo sta reci na ovo?Nisi ni morao da napises za koga si glasao,ili si ipak morao?

  6. Kako ce tek da im padne rejting kad se sazna da su Vucic i Bosko u dilu, protesti nasilni, Bosko glavni opzicionar.Svakom svoje. Huligani da testerom provokatori.

  7. To što su pustani da se brane sa slobode, ne znači da su oslobođeni odgovornosti.

  8. Ocigledno da je Preksajni sud uzeo u obzir zavedenost ljudi koji su upali u RTS, i na ovaj nacin im dao sansu da se pokaju za svoje nedelo .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.