Prelević: Hrkalović kao brani Vučića, a to kao ne utiče na pravosuđe 1Foto: FoNet/Božana Pavlica

– Hrkalović je kao policajka dala kao intervju, kao informativnoj kući, iznevši kao istinu – navodi za Danas advokat Božo Prelević, ističući da ne postoji drugi način da komentariše intervju bivše državne sektretarke, “jer se o ovome ne može govoriti ozbiljno”.

On dodaje da je ona intervju dala novinaru kao što bi pričala sa advokatom koji je brani. Prelević podseća da je Hrkalović optužila Nebojšu Stefanoviću koji je glavni u ogrožavanju Vučića, jer predsednik navodno nema nikakve veze sa Belivukovim klanom.

– Ona brani Vučiće jer ih kao, voli. I to kao nije uticaj na pravosuđe, u Srbiji zemlji demokratije, gde građani glasaju za kao političare koji ih podmićuju državnim novcem, a u stvari im pljačkaju decu a oni kao to ne vide – navodi Prelević.

On dodaje da su drugi krivi “’što smo tako kao normalni”, jer živimo u “zlatnom dobu” a ovo je “više kao parastos – orgije nad kao državom, do koje je navodno nekom stalo”.

– A malo cirkusa ne može da škodi, ali koristi naprednjacima. E pa živeli tako kao veseli i kao u istini – poručio je Prelević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari