Prelević: Vučić će maljem u glavu udariti onog ko mu najviše smeta, a to nije mafija

Ostavite komentar


  1. Kakva gomila gluposti i neistina. Nema nikakve sumnje da će uspeti da se izbori sa mafijom, baš zato što će uraditi sve da razotkrije ko iz državnog sistema je povezan i niko od njih neće biti pošteđen, samo zato što je u SNS-u.

    1. Sendvic je sa šunkom a ne kulenom, tako da nema potrebe za ovakvim komentarom(nebuloznim)

    2. Pa jednog, dvojicu, trojicu…desetoricu .. iz vrha vlasti već zna, samo mu nešto obračun zapinje…

    3. Lepo je verovati,a sta je čekao sve ove godine?Država bi morala da se konstantno bori sa organizovanim kriminalom a ne“objavljujemo rat mafiji“.Sta si do sada radio?Priča,za lakoverne.

      1. Mislim da svaka država u svijetu ima mafiju kao kriminalne organizacije mafija nemože egzistirati bez države jer zakon je povezan sa mafijom tu se isprepleću razni interesi pojedinaca i grupa jedno bez drugog ne može šta hoću da kažem na ovim prostorima ne da postoji mafija u državi nego je još tragičnije što mafija ima državu

    4. Jao Jano sto si ti naivna! Pa av je oko sebe svesno sakupio najgori politicko- lopovski sljam! Najgore od najgorih! Ds,sps,srs- najgori sljam koji je Srbija iznedrila u poslednje 3 decenije!

    5. Poštovana Gospođo Jano. Umite se malo i osvestite gde vi živite. Gospodin Prelević je potpuno u pravu. Biće ona narodna tresla se gora, a rodio se miš. Pa pogledajte samo ovih par hapsenja od pre nekoliko dana pa polovina uhapšenih su članovi SnS-a. Dali vi stvarno verujete u to da će tako biti kao što tvrdi Gospodar Svevisnji. Evo 8god slušamo po već ja mislim 5 put kako se obračunava s Kriminalom i preti udarcima Pesnicom,Maljem itd. Pogledajte samo kadrove koje je okupio oko sebe. Pola stranke iz Radikala a druga polovina iz bivšeg DOS-a. Znate onu narodnu Vrana Vrani oči ne vadi. Tako vi verujte u ove bajke i glasajte samo. Najbolji primeri obračuna su Djilas Lopov koji se šetka ulicama kao slobodan čovek,a Tajkun Mišković kupuje SC . Baš se obračunao nema sta.

      1. Kada se @jana probudila, shvatila sirota da se malo prehladili, pa otrčala da se testira. Test pozitivan na virus AV-ludilo a zaraza u poodmaklom stadijumu. Ishod bolesti neizvestan.

    6. Pažljivo prekucavaj. Moderna resavska škola: prekucavaj poruke obožavanja božanstva, jednog,jedinog, neponovljovog

  2. Ceo ovaj sistem počiva dobrim delom na korupciji od lokalne vlasti do republičke.Autor teksta je potpuno u pravu.

  3. U pravu je g-din Prelevic. Srbija funkcionise poput italijanske mafije Koza Nostra, cija se glava mafijaske hobotnice nalazi u politickom vrhu Srbije a krakovi u Banja/luckom entitetu i delu Crne Gore. Valjda radi zastite ugrozenih srba u ovim zemljama.

    1. Bravo Mico, lajk za tebe. Kada bi malo bolje pročitala tekst zapitala bi se da li je on za ‘bravo’ ili za neko ozbiljno ispitivanje?!

  4. Poštovana Gospođo Jano. Umite se malo i osvestite gde vi živite. Gospodin Prelević je potpuno u pravu. Biće ona narodna tresla se gora, a rodio se miš. Pa pogledajte samo ovih par hapsenja od pre nekoliko dana pa polovina uhapšenih su članovi SnS-a. Dali vi stvarno verujete u to da će tako biti kao što tvrdi Gospodar Svevisnji. Evo 8god slušamo po već ja mislim 5 put kako se obračunava s Kriminalom i preti udarcima Pesnicom,Maljem itd. Pogledajte samo kadrove koje je okupio oko sebe. Pola stranke iz Radikala a druga polovina iz bivšeg DOS-a. Znate onu narodnu Vrana Vrani oči ne vadi. Tako vi verujte u ove bajke i glasajte samo. Najbolji primeri obračuna su Djilas Lopov koji se šetka ulicama kao slobodan čovek,a Tajkun Mišković kupuje SC . Baš se obračunao nema sta.

      1. Eolfdream- Buca bi trebao da kaže da je ovo prvi izrekao pokojni dr Vladan Batić podavno. Bilo bi lijepo .

  5. Maestralni Prelević! Jedino nas ovakvi ljudi, još održavaju u ovom nazovi životu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.