Prelević: Ne može predsednik da odlučuje da li će biti policije na protestima, nije za to ovlašćen

Ostavite komentar


  1. Dobre bre Božo, čemu ta ironija, pa ON sve radi osim ono za šta ima ovlaćenja, „pa šta“ !!!

  2. Naravno da Vučić nije predsednik svih građana jer je preds.stranke,zapravo,on sebe zamišlja,a tako se i ponaša kao kralj Srbije sa neograničenim ovlašćenjima,nešto poput Karađorđevići,Obilići itd….s tim što su oni bili normalni ljudi a ovaj nashvatljivo totalitarni ….

  3. Odakle vam informacija da je o tome odlucio predsednik Vucic. On je rekao svoje misljenje i da ce to predloziti nadleznom ministarstvu. U ovoj zemlji zna se sta je cija nadleznost. Prema tome odluku je doneo onaj ko je za to nadlezan.

  4. Ne blorkiraju oni auto put iz zajebancije vec da nam deca imaju buducnost a ne da zive kao mi.

  5. @ Pravnik Pobogu gospodine Pravnice , valjda policija treba da izadje da bi sprecila nekoga da blokira autoput ? Kakve pravnike imamo , nije ni cudo sta nam se desava !

  6. Jasno je sve.Samo se pitam kome su krivi građani koji stoje u redovima dok ovakvi protestuju.

  7. Moze. Nije ni Britanska kraqica ovlascena ali bi mogla ako bi htela. Totalno nezrelo razmisljanje Prelevicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.