Premijerka Ana Brnabić čestitala Uskrs: Građanima koji slave želim da sačuvaju unutrašnji mir i neguju toleranciju 1foto (BETAPHOTO/KANCELARIJA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA VLADE SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIĆ)

Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je danas Uskrs njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i vernicima koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru.

„Uskrs je praznik vere, optimizma, ljubavi i praštanja, i u tom duhu građanima koji slave ovaj najveći hrišćanski praznik želim da sačuvaju unutrašnji mir i neguju toleranciju u našem društvu bogatom različitostima“, navodi se u čestitki.

Kako se dodaje, razumevanje, solidarnost i uvažavanje treba da ostanu osnov i temelj našeg društva i države, koja će samo zajedničkim naporima biti podjednako dobro mesto za život svih građana Srbije.

„U ime Vlade i u svoje ime, građanima Srbije čestitam Uskrs sa željom da praznik provedu u krugu najmilijih, porodice i prijatelja. Hristor vaskrese“,navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari