Premijerka potvrdila da Vlada Srbije pregovara sa kupcem zrenjaninske fabrike vode

Ostavite komentar


  1. Fabrici vode je vlast podmetala klipove u točkove. Navodno, nije mogla da obezbedi dovoljne količine vode da se usred leta zalivaju travnjaci i trotoari. Glavni argument im je bio da se snabdevanjem vodom ne može baviti privatno preduzeće preko JKP Vodovod i analizacija. E sad će biti sve u redu. Fabriku će za male pare kupiti opet privatnici, ali „naši“ koji su odavno bacili oko na ovaj pogon. Naravno, ni Italijani neće sedeti skrštenih ruku pa će podneti tužbu Strazburu i dobiti sud. Sve će to narod pozlatiti iz svog džepa.

  2. Bravo i konacno se setiste da obnovite pricu ko za Fap iz Priboja .Kupci iz Svedske hoce da kupe u toku razgovori za prodaju FAP pa narod se nada pa na 6 meseci opet i posle na godinu Turci hoce al i Svedjani i narod pobeze rasturi se grad na budzet i socijalno uz Ping glada Belivuka i Hrkalovic a malo Kristinu Golubovic a sad isto sa Zrenjaninom I SVE TAKO DO PM

  3. Vazno je da se daju pare za nacionalni fudbalski stadion.Dajte taj novac da se ljudima u Yrenjaninu konacno omoguci da imaju pijacu vodu

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 10

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.