Preminula novinarka Gorica Nešović

Ostavite komentar


  1. Ona je malo mladja, ali je poznajemo sa Akademije i drugih sub-urbanih mesta Bgd-a.
    Neka joj duša nađe večni mir, naša generacija beogradskih pankera joj ostaje večito zahvalna za pozitivnu energiju kojom je zračila…

  2. Voleo sa njen glas, kulturu i duhovitost. Sumorna jutra je cinila mnogo lepsim. Neka joj je laka zemlja

  3. Saučešće porodici, bilo je divno slušati nju i Dragana, nek počiva u miru.

  4. Uvek sam je vezivala za Dragana Ilića ,emisije su im bile duhovite,posebne…znali su da mi ulepšaju dan…jako mi je žao!

  5. Kako mi je žao što nas je Gorica napustila. Puna dobrog duha, humora koji me je slatko zasmejavao dok sam išla na posao i slušala na tom putu do posla. Na poslu me je čekao ministar i užas ministarstva. Nisam želela sećam se jednom da izadjemo iz kola dok ne saslušan celu emisiju. Bilo mi je onda da preživimo dan u ministarstvu. Mnogo joj hvala .

  6. Kako mi je žao što nas je Gorica napustila. Puna dobrog duha, humora koji me je slatko zasmejavao dok sam išla na posao i slušala na tom putu do posla. Na poslu me je čekao ministar i užas ministarstva. Nisam želela sećam se jednom da izadjemo iz kola dok ne saslušan celu emisiju. Bilo mi je onda da preživimo dan u ministarstvu. Mnogo joj hvala . Žao mi je što nisam imala prilike da joj to i kažem koliko mi je njen humor pomagao da preživim dan u ministarstvu

  7. Neka joj je večna slava i pokoj večni.Ostali smo bez jedne divne,duhovite,profesionalne i nadasve velike žene.Neka je Anđeli prime u svoje nebesko carstvo.

  8. Gorica je bila i ostala simbol mladosti i radila je bila je energična osoba u Studiju B pa u radiju B92 i RTS-a . Goco hvala ti!

  9. Mnogo sam je volela jutrima kojima nas je budila….uvek pun a optimizma i veselog glasa…
    Pocivaj u miru, draga

  10. Хвала ти што си нам јутра бојила препознатљивом нијансом свог гласа. Буђење више неће бити исто.

  11. Zbog nje je imalo smisla slusati radio! Kao 80-ih „Beograde, dobro jutro“ i Duska Radovica. Saucesce porodici.

  12. Volela sam njene i Draganove emisije,buđenje uz njih i vožnja na posao su bili pravo uživanje. Gorice,ostavila si trag. Počivaj u miru.

  13. Jako mi je zao ove zene, nisam je poznavao ali imam osecaj kao da jesam, toliko je bila pozitivna sa draganom ilicem na S2 radiju, slusao sam ih mnogo puta… Steta kako dobri ljudi odu uvek rano pa cak i prerano. Porodici saucesce kao i srpskom radio novinarstvu.

  14. Bila je privilegija i čast pre ravno 35 godina učiti radijsko novinarstvo od drage i jedinstvene Gorice. Neponovljivi su i obožavani trenuci uz nju na Ritmu srca, hvala ti beskrajno!

  15. Saucesce porodici i Srbiji. Otisla je izuzetna zena, beskrajno inteligentna i duhovita. Veoma mi je zao!

  16. Saučestvujem u bolu njene porodice Gorica je bila veliki čovek prazio sam njen rad na radiju borila se bila sa bolešću do poslednjeg daha

  17. Tuga, bas velika!
    Iskreno saucesce porodici.
    Ona i Dragan su nam ulepsavali brojna jutra.
    Pocivaj u miru KRALJICE!

  18. Gorice draga mnogo sam volela da te slušam i slušamo se na nekom boljem mestu

  19. Nektonima je laka zemlja i nektonima Bog dušu prosti

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.