Preminuo Darko Ribnikar

Ostavite komentar


  1. Neka je laka zemlja postovanom novinaru Darku Ribnikar. Ako je i on proglasen tehnoloskim viskom onda meni 8000 ljudi iz vojske i mene nije zao . Tacno sam znala da tu u tim novinama nesto nije u redu , a otisla sam tamo sa punim poverenjem kao jedinim postenim novinama na ovom prostoru , sta se to tamo desilo to samo znaju oni koji su postavljani na rukovodeca mesta od tog dana kada coveka odpustise , isto kao i u vojsci . , Verovatno nije jedini koji je propglasen tehnoloskim viskom ali se ne vidi godina kada se to desilo.
    Otici na onaj svet sa tom nepravdom je uzasan , tolike zasluge ima njegova porodica bas za taj nekada divni, uzorni , posteni , pravedni list .
    Neka mu nije zao sto se nejgovo prezime nije vratilo na naslovnu stranu tog lista jer to nije vise novina Politika , sa tom garniturom prezime Ribnikar ne ide nikako .
    Bilo bi pravednije od strane sudije da je doneta presuda da oni vise ne bi smeli stampati svoj list pod nazivom Politika .
    Neka andjeli budu uz gospodina Darka Ribnikara jednog od mnogih slicnih dozivljenih sudbina.

  2. Nastavak komentara. Ma moram nesto da kazem i da pozicija ipak obrati paznju na Danas , mozda su nekada neki pojedinci surovi u ovim novinama Danas, mozda nekada i ne govore istinu , ne daju resenja koja bi trebala kao opozicioni list , ali Danas je dobra novina, makar ne radi nista iza ledja , pokvareno i potmulo sto je svojstveno psihopatama, ova novina treba da se okrene potpuonoj istini i nicem drugom . da u svom logu napisu ISTINA JE NASA DEVIZA , kao sto je za neke nas dinar, evro, dolar, juan, rublja, rijal, bitkoin,mi nasom devizom istinom proterujemo nemoral, lazi, kriminal, nasilnistvo, ISTINOM RUSIMO SVE STO NIJE DOBRO NI ZA SVET NI ZA SRBIJU NI ZA NAROD.

  3. I opet se dokazuje notorna istina u danasnjoj Srbiji. Naime, cak ni presuda Kasacionog (najviseg) suda u ovoj zemlji nema nikakvih posledica po kriminalne radnje iskazane u istoj. Dokaz da ovoj drzavi ne nedostaje zakona nego sprovodenja istih! To nikako ne olicava jednu drzavu, naprotiv!

  4. Proglasiti Ribnikara za visak u novinama koje su osnovali njegovi bioloski preci je jos jedna u prevarama vezanim za ovaj tuzni Srpski narod. Navedimo samo neke od prevara: Jovan KRSTITELJ nije imao veza sa KRSTOM, Nemanjiceva intervencija nad Bogumilima, neuspelo pricesce pred Kosovsku bitku, podrzan atentat u Sarajevu pred Prvi Svetski rat, pakt sa Hitlerom, drzanje starog veoma netacnog kalendara u SPC, podrzavanje pogubne politike Milosevica, itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.