Preminuo policajac kome je pozlilo nakon premeštaja na novo radno mesto

Ostavite komentar


  1. Sramota je da jedan covek jkao sto je Stefanovic…voditeljka Popovic… uopste mogu da udju u zgradu policije… kukala nam majka….

  2. Upotrebiti nečiju smrt za promociju PSS-a i nezadovoljstva je neprimereno. Više puta sam kritikovao rad sindikata i njihovih vođa, što se Vi kao „demokratska“ novina više puta ignorisali ili što bi ste Vi rekli cenzurisali. A gospodi iz SUK-a je moglo samo da pozli iz razloga što je trebalo da se spusti među smtrnike policajce, koje je najverovatnije bahato ispitivao ili se iživljavao, a možda je trebao da sedne u kancelariju sa ljudima kojima je za svaki slučaj podneo KP, a svejedno mu je bilo za golgotu kroz koju oni prolaze. Dokaz da se sve okreće, a sistematizacija je TOP, BRAVO, da se niko ne usedi i da mu je večno radno mesto. Nisam bot, a Vaša cenzura je postojana.

    1. Doticni policajac je pronadjen mrtav pijan u jednom prigradskom naselju pre dva meseca pored sluzbenog automobila i od tada je na bolovanju. Veljko kako te nije sramota da lazes narod

  3. Što nešto i rade, dok je bilo policije i dok su marširali gradom nešto se i znalo a sada služe samo da bi primali plate i otimali od naroda..Pogledajte mnoge od njh šta voze kakve kuće imaju a za drugo i da ne pričamo šta se radi. Pola a i više od njih su konobari bravari šusteri,a pričaju o nekoj kvalifikaciji rada i malim primanjima.Više zarade u patroli od vozača kamiona i od švercersa zato se njma smeta promena radnog mesta nije njma do policije i do države njima je je do ličnih INTERESA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.