Preminuo profesor Saša R. Živić

Ostavite komentar


  1. Dragi moj Sasa cast mi je bila sto sam imao takvog prijatelja, hvala ti za sve sto si pruzio mojoj porodici, takav covek se rodi u sto godina jednom, ti si me vratio u zivot pisem i placem, neka ti je laka zemlja brate moj,iskreno saucesce porodici vasi Mikica, Tanja i Pavle.

  2. Zvao si me BRATOM a ja sam to shvatao neobavezno , tvojim vokabularom, tvojom ljubavlju za sve ljude oko tebe … dubinu tvoje ljubavi prema meni poistovećivao sam kao i prema svim drugima . Nisam shvatio da je tvoja ljubav prema meni bila sveobuhvatna i nesebična kao i za sve ljude oko tebe! Oprosti mi …
    Mogu pisati još hiljadu tirada , hiljadu rečenica, reči ali onaj ko te je poznavao može reći – to je moj BRAT , u pravom smislu te reči ! Počivaj u miru i uvek ćeš biti u mojim mislima!
    Tvoj BRAT , neutešan a u isto vreme ponosan što te je znao i poznavao!

  3. Dragi Saša, večna hvala i slava što si bio deo naših života. Volimo te i tugujemo zajedno sa tvojima. Ostaješ deo nas zauvek. Pokoj tvojoj dobroj, anđeoskoj duši.

  4. Saučešće porodici preminulog. Uživao sam čitajući njegove kolumne u Danasu.

  5. Dragi doktore,hvala za divne kolumne koje sam uvek zeljno iscekivala.

  6. Dragi moj Sasa pre tri meseca si mi napisao da ako brate prezivim, u soku sam bio i naravno reko ma profesore Bog cuva dobre ljude ali na zalost. Hvala do neba sto si cinio za nas, ti si nas lecio a i poklanjao razne poklone prosto sam bio zbunjen kako to, bio si jedan i jedini tako predivan covek i lekar, bices u nasim mislima uvek.Pavle, Tanja i Mikica…

  7. Stručnost, profesionalnost, a ispred svega ljudskost i toplina su krasile ovog predivnog čoveka… Armija dece i članova njihovih porodica su gledali u njega kao u zvezdu vodilju, kao u sunce koje sja i uvek bili zaštićeni tim anđeoskim zagrljajem… I danas nastavljamo da gledamo gore ka nebu, ka zvezdama, ka suncu, ka anđelima, ka našem dragom dr Saši….snažeći se njegovom verom I ljubaljlju kojom nas je darovao…
    Iskreno saučešće porodici…

  8. Kakav gubitakza sve porodice sa bolesnom decom i sve ljude koji su ga poznavali.Saucesce porodici

  9. Nije mi jasno da nema Lekara tj.kolega Dr.Sase da izraze saucesce porodici, cast pojedincima ali Sasa je zasluzio mnogo vise a pogotovo gradjana Nisa koju je decu lecio ali su to zaboravili, stidite se kolege lekari i vi Nislije.

  10. Veliki covek, velike duse i srca, ostroga uma i reci!
    Pozdrav, dragi Sasa!

  11. Dragi moj Doktore hvala Vam na svemu samo ja znam koji je ovo gubitak za mene, Vasa veličina dobrota i znanje prosvjetlili su moj život,počivaj te u miru da Vas Anđeli čuvaju ,nikad vas zaboraviti neće Vas rukometas i Vasa Vangelija iz Višegrada

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.