Prete Danasu tužbom ako nastavi da piše o GIM-u

Advokati privatne firme koja je u centru pažnje zbog slučaja Krušik uputili dopis našoj redakciji

Ostavite komentar


  1. Podrška za Danas, hoće svima da začepe usta, zatvore oči i uši, da rade šta hoće, kradu i otimaju, napravili su pravi mafijaški klan, tako i funkcionišu, a narod je njihova žrtva, nadam se da će doći dan kada će svi oni odgovarati za sva zlodela što su uradili potiv ovog naroda i države i da će odgovarati za svaki dinar koji su oteli.
    Sledeća vlast ako bude pametna,sve njih pred nezavisni sud, dokazi o kriminalu i lopovluku, a ima ih, i sve na robiju, vreme je i malo političari i njihovo okruženje da počnu da odgovaraju za svoja nedela, trideset godina nas kradu i niko nije odgovarao, mora ta praksa da se prekine jednom, ne može doveka lopovluk i kriminal da prolazi nekažnjeno.

    I ova zemlja ima isključivo problema sa vlastima i političarima i oni su krivci za lošu ekonomsku situaciju,i oni su krivci što ne napredujemo, što su plate bedne i što je zemlja u haosu. Vlast je isključivo kriva za to, i to zato što su pokvareni, nepismeni, alavi na pare, korumpirani i na kraju oni uopšte ne žele red u zemlji jer onda ne bi mogli da rade mahinacije i kombinacije, kancer ove zemlje, to su političari.

  2. Zašto ste objavili fotografiju kako je predsednik uperio cev od topa u radnika?
    Crtate metu radničkoj klasi?
    I ovo sa GIM-om, ne dajete ljudima da mirno rade. Oni se iskidaše da komisiono za račun Krušiks prodaju, da malo podignu posrnulu državnu firmu, koja posle tolikih decenija ne ume da proda ono što svi traže. A vi tako, stvarno nema smisla.

    1. Baš Danas nešto zabole za Krušik. Neka lepo objasne i objave koja je uloga tate i kako to baš ta firma ima najpovoljniju cenu, zašto i drugi ne mogu da trguju pod istim uslovima… i mirna Bačka.
      I sve za šta se spominje vlast u negativnom kontekstu da se oblasni najprostijim rečnikom da i nepismen može da razume, i mirna Bačka
      Da lepo tuže, i sud osudi sve koje vlast spominje za krađu. Ako su krali i to se dokaže. Ako nisu da odgovaraju za klevetu i to da plate. Prosto, i mirna Bačka.

  3. Da je Hitler danas ziv tuzio bi novine za sve sto su objavili o kapacitetima Ausvica i o tehnici tusiranja Ciklonom B, jer je to poslovna tajna.

  4. Pustite ih neka vas tuze a onda cemo se cerati do Strazbura i Evropskog Parlamenta. Ne nasedajte na njihove blefove kojima lopovluk zele da prekriju prljavim zavesama „drzavne tajne i bezbednosti“ , jer nije samo tzv GIM umesan u aferu Krusik vec citav drzavni vojni i bezbednosni vrh ! Zar niste videli njihovu paniku do sada, od montiranja video klipova na Youtube do navodne sednice „Saveta Nacionalne bezbednosti“ ?

  5. Podrska vasem i nasem listu. Poceli su oni da pucaju po svim savovima pa im sada sve smeta. Afera za aferom neznaju vise kako da prikriju i kako da se pravdaju. Polalako ali sigurno i njihovoj vladvini blizi se kraj.

  6. odmah, pretnja, opet Katerina Živanović, mislim da ona svoj posao radi dobro za onoga od koga za to prima platu, pozdrav svim nazovi pametnim komentarima, među njima i ja , trla baba lan

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.