Pretnje bombama došle iz više zemalja

Ostavite komentar


  1. Kako vi mozete da stavite u naslovu da su pretnje stigle iz Rusije. Vama je Vucic i Rusija jedini dezurni krivci za sve sto se dogadja.

  2. Postoji nešto što se zove filter za VPN i generičke mejlove. Moze da se postavi u sve drzavne institucije u roku od nedelju dana.

  3. @Dejno,
    Dobili su dojavu od akcionara, jos pri osnivanju.
    Teško je kada si nesposoban a treba da hraniš porodicu, svaka ponuda se prihvata.

  4. Zamalo da poverujem da su današnje dojave došle iz inostranstva, kad ono počeo Vulin da to „stručno“ objašnjava. E sad imam ozbiljnu sumnju.

  5. Meni ovo deluje kao priprema naroda za uvođenje sankcija Rusiji. Kao ne bi on, al mora decu da spasava. Spasavao ih od snega, sad od bombi. Sigurna sam da je ovo samo još jedna manipulacija vlasti. Žao mi je samo što optužuju Ukrajince.

  6. Preteći mejlovi možda dolaze sa servera u inostranstvu ali ja sam 90% siguran da su autori, organizatori i podstrekači u Srbiji i samo oni znaju šta im je pravi cilj. Stavite prst na čelo i pokušajte da pogodite odakle vetar duva …

  7. Vlast salje dojave o bombama da bi narodu skrenuli paznju sa poskupljenja,inflacije i ostale ekonomske propasti.Ne znaju vise kako bi,uskoro sledk najava invazije vanzemaljaca.

  8. Pravi cilj je da zaplaše ljude, a da nas onda on, opet, spasi. Kad se samo setim njegovih samohvalospeva o tome kako je nabavio respiratore. Kako će se tek busati što je zaustavio bombe!

  9. Juce prolazi pored mene cvrkutava grupa devojcuraka, kad jedna rece: Sutra mi se ne ide u skolu, pa cu veceras da posaljem dojavu o bombi. Valjda se pravila vazna.

  10. Ko je ovde lud,ili se pravi.Svi znaju odakle stizu dojave,ali ko sta njima moze.Mozda da Vucic zamoli Bajdena,da ovaj zamoli koga treba,i to je to.Prosto.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.