Pretnje smrću dobija i Dinko Gruhonjić, NDNV traži međunarodnu zaštitu svojih čelnih ljudi

Ostavite komentar


  1. Koji je deo montiran ?
    Previše dobro znam „demokratski nastrojeni medije “
    Koji jednostavno prećute kad im nešto ne ide na ruku

  2. Sto niste citirali izjavu “uvazenog” gdina Gluhonjica? Pravite zrtvu od njega vec 20 godina, a uziva sve privilegije ovog drustva.

  3. Sta god da je rekao ima pravo da kaze. Pa decenijama slusamo nesuvisle price kvazipatriota pa nikom nije falila dlaka sa glave.

  4. Pošto tvrdite da je snimak montiran, jednostavno objavite nemontiran snimak i zapušite usta huškačima na lik i delo Dinkovo.

  5. Zamislite da se niko do sada nije setio da objavi originalni govor ili govore i da sami na osnovu toga donesemo svoj stav i izrazimo ga kroz slobodu govora. A oni da ucute. Makar kratko. Da ne smaraju vise losim performansom zrtve. Uvek isto. Predvidivo do sitnica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.