Pretnje sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu zbog učešća na protestu

Ostavite komentar


  1. Samo hrabro! Vaznije od predsednika Republike je ko ce biti predsednik suda. Nezavisno sudstvo je najbitnija stvar u promeni citavog bolesnog sistema!

  2. Nije mi jasno zašto se potencira da je jedan sudija išao u koloni protestanata. Niko nema pravo punoletnoj osobi da brani da se politički angažuje, jer sama ta osoba odgovara za svoje postupke i taj angažman ne sme da se koristi protiv njega na njegovom profesionalnom planu.

    1. Ne znam ko ste, ali ne mogu da se otmem od utiska da ste pali sa Marsa. Da li vi znate gdje zivite ?

  3. Ne treba pretiti, treba ga razrešiti.. neka ide u Ameriku I radi kao sudija, pa neka šeta do mile volje, kod njih je to normalno… svašta bre ljudi pa jeste li normalni vi??? Državni sudija koji sudi u ime I za račun naroda koji opet čini državu, šeta I protestuje protiv tog ciklusa… pa to je mozak za posmatranje I analizu, majke mi…

  4. Da li je sudija Nenad Bakovic bez problema prosao tzv.,,Reformu pravo sudja“,pa mu je ovo kao znak zahvalnosti DS.Neka izvini ako gresim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.