Pretučen načelnik Dežurne službe novosadske policije

Prošle noći u restoranu u centru Novog Sada

Ostavite komentar


  1. Ja pročitah na NovaS portalu neku dosta drukčiju priču, gde je dotični policajac tukao dotičnog J. J. dok je ovaj bio vezan za stolicu, pa ga je JJ izazvao na ferku, ovaj pristao, otišli u WC gde je policajac izvukao deblji kraj, tj. jedva izvukao živu glavu. U ovim potonjim izveštajima poput ovog, se okolnosti tuče uopšte ne spominju, samo suvoparne (upitne) činjenice, kako su se ovi otprilike iz čista mira sukobili s policijom, te nabrajanje krivičnih dela itd itd. Zanima nas kako i zašto je do sukoba došlo? Otkud tuča u WC-u kafića?

  2. Opste je poznato da je policija duboko kriminalizovana godinama, a pogotovo tzv interventne jedinice gde gotovo da nema postenog policajca.Sve ovo je,naravno,deo atmosfere koju je kteirala vlast cije je kompletno delovanje iskljucivo kriminalno. Pa vi sad dozvolite da vam babe i dede idu na glasanje i zaokruzuju ovu nakazu i njegovu sns bagru i tako vam odredjuju buducnost. Ocekujem da „nezavisna“ istraga utvrdi da su gradjani sami sebe pretukli a potom tako pretuceni naoali „jadnog i neduznog“ komandira interventne,koji je mirno sedeo i pio sok od ribizle…

  3. Neobičan izvještaj policije.
    Ne piše da su uhapšeni od ranije poznati policiji.
    Hoću reći, načelnik i uhapšeni se već dugo poznaju…

  4. Kako bi moglo da se „pročita“ izmedju redova,taj famozni J.J. “ nije imao dovoljno keša,tj. onoliko koliko je predvidjeno“ !!!

  5. Mali nesporazum medju poslovnim partnerima, izgladicemo to, svi smo mi u istom timu.

  6. Koji moj je načelnik vršio legitimisanje i to sam?
    Da nije došao da uzme danak za zaštitu kad je bio sam?
    Ovo jako smrdi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.