Princ Mihailo pružio podršku princu-nasledniku Filipu Karađorđeviću

Ostavite komentar


  1. Zamislite kada bi u Francuskoj svaki dan pisali o „princevima“ i „princezama“, da ne govorim o „prestolonasledniku“! Ovo je za zutu stampu, jer, mi smo REPUBLIKA, zar ne.

  2. Zbog loših profesora , potomaka Titovih , i jesmo tu gde jesmo. Dakle , neka živi Filip , princ Srbije.

  3. Zasto smarate i vi? Cudni ste od kada imate novog vlasnika. Ove vesti su nebitne i nadrealne ,posle svega sto se desavalo u poslednjih vise od 8 decenija. Narod (ne ja) obozava AV. A svi smo zabrinuti zbog stanja u kome se covecanstvo naslo. Mislim , svi koji znaju d a razmisljaju.

  4. Dokle više pišete o ovim kleptomanima.
    Mi u Srbiji imamo veće probleme nego oni. Narod se bori za opstanak . Seljaci nema od čega da žive. Radnici rade za minimum. Deca nam nemaju nikakvu budućnost mladi nam pobegoše na zapad a vi razmišljate o prestolonasledniku. Sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.