PANČEVOfoto BETAPHOTO/ANA SLOVIĆ

Tužilaštvo u Pančevu naredilo je sprovođenje istrage protiv muškarca iz Grocke zbog sumnje da je u napuštenoj kući u Pančevu skoro dva meseca zlostavljao, mučio i u više navrata obljubio devojčicu. Osumnjičeni je uhapšen i u pritvoru je.

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv D. S. iz Grocke zbog sumnje da je u Pančevu izvršio krivična dela obljuba nad detetom i zlostavljanje i mučenje, prenosi RTS.

Osumnjičenom, rođenom 2005. godine, na teret se stavlja da je u periodu od marta do 2. maja ove godine, u napuštenoj kući u pančevačkom naselju Strelište, u više navrata obljubio devojčicu rođenu 2010. godine.

Osumnjičen je da je devojčicu zlostavljao i postupao na način kojim se vređa ljudsko dostojanstvo, tako što ju je svakodnevno tukao i fizički maltretirao.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu Tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari