Pritvor policajcima zbog odavanja tajni o Potočarima

Ostavite komentar


  1. Svi koji su krivi neka odgovaraju. Ne može istraga da se vodi preko medija, jer se time prikravaju pravi dokazi. Kao što se više od 13 godina vodi istraga protiv Milorada Ulemeka Legije preko medija, ispiraju mozgove građanima, nevinog čoveka su povezali sa kriminalnim klanom koji nikada ništa nije imao sa njima, kao ni to da je povezan sa ubistvom Zorana Đinđića nemaju dovoljno dokaza, sve se vodilo preko medija, cela istraga preko medija. Sud je dobilo optužnicu, a nisu je doneli, što je katastrofa za tužilaštvo i pravuudni sistem u Srbiji. Svi policajci koji nešto znaju moraju reći tužilaštvu, i da se nevini puste. MUP i BIA mora da se čisti.Pa i treba, dosta nam je prikrivanja dokaza.MUP i BIA mora da čisti u Srbiji, i oni koji sarađuju sa drugim policajcima u regionu.

  2. Neozbiljno je da policajci na tajnom zadatku, pa još pripadnici UKP daju izjave o svom poslu za strane medije.

  3. Neko je negde postavio pitanje šta će policajci u civilu u obezbeđenju premijera. Koliko sam video, i oni što su napali premijera su bili u civilu.

  4. Helena skuvala čorbu. Mirođiju dodali pobednici na izborima. Institucije poslovično ka i vazda ……

  5. Tako je očigledno da se nisu slučajno našli u potočarima i da su se spremili za sprovedenu aktivnost. Pitanje je samo ko su im nalogodavci takvog izdajničkog ponašanja!?

  6. Treba se zapitati kome ide u prilog ovo delo? Premijer se zalaze za mir i stabilnost u regionu a sve izdajnike treba pohapsiti !

  7. Sam premijer je rekao da informacije brzo procure. ocigledno da nekome smeta Vucicevo zalaganje !

  8. Da li se ovde radi o amaterizmu ili o necemu drugom. Cudno mi je sto su pripadnici UKP nasli da o svom poslu i njegovoj tajnosti veoma javno pricaju za medije. Ovo je dovoljno za osudu, ali za osudu nisu dovoljni samo oni vec i njihovi kako se izrazise "sefovi" ako ni zbog cega drugog onda jer su odabrali pogresne ljude za tu akciju.

  9. Za ovako ne profesionalno ponašanje, trebaju biti strogo kažnjeni., a i da se vise ne bave tim zanimanjem.

  10. Procena bezbednosne situacije je pala na očigledne amatere i još uz to ,,pevače ".

  11. Da li je bas slucajno zakazala bezbedonosna sluzba…slucaj treba ozbiljno ispitati…i prilikom atentata na Zorana Djindjica sve je zakazalo, pa i nadzorne kamere…a premijer je sam sa stakama sebi otvarao vrata vlade …

  12. Srbijom su nekad vladale dahije. Od kad je aktuelna garnitura na vlasti imamo i dahije i kabadahije. Crnje i gore ne može biti!

  13. AV je svesno i namerno otisao u Potocare znajuci za opasnosti koje mu slede-sto se i dogodilo.Medjutim kao i mnogo puta ranije izabrao je ovaj put kako bi podigao rejting i sebe proglasio za zrtvu celog slucaja-hapsiti ovo dvojicu jadnika je pesprizoran akt prodiranja u medije po istom osnovu.Naivno,providno i neubedljivo u vec oprobanom Premijerovom stilu!

  14. Stefan: Pritvor je određen da ne bi uticali na svedoke , a optužnica je podignuta , pa ćemo videti kakva će odluka suda biti.

  15. Normalnom citaocu je ovde tesko razabrati zbog cega su pritvoreni policajci, o kakvim se to tajnama uopste radi i ko je lud a ko zbunjen u kratkoj i nemustoj vesti. Medjutim kolicina botova eksperata je tolika da se izgleda neski teski zadah skriva iza ove nove ujdurme.

  16. DRŠ““TE LOPOVA! Posle svega vidjenog i pročitanog, jedini mogući zaključak je da je Big Mouth poslao svoje poliajce u civilu da izazovu incident. Ostaje samo pitanje da li je Palamuda uspeo da sakupi pare za nove naočare.

  17. A zasto nisu uhapsene staresine koje su im usmeno izdali naredbu. Smesna sluzba, smesna drzava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.