Privremeno zabranjen rad advokatu koji je zastupao očeve

Advokat koji je zastupao očeve u brojnim procesima u kojima je majkama oduzimano starateljstvo nad decom, pred Disciplinskim sudom

Ostavite komentar


  1. Pa sta je problem? Zene se zalazu za ravnopravnost? Gde je onda problem sto je otac dobio starateljstvo nad detetom. On ga je valjda i napravio (ovo uzvracam svim zenama koje ce odgovoriti da ga je majka rodila)
    Vi (zene) cas jedno cas drugo. Oce kaki, nece kaki. Daj odlucite se vec jednom. Ravnopravnost ili ne. Ali ovo je drzava gde se svi zakoni sprovode polovicno

    1. Problem je u tome sto su te zene, kako pise u clanku, trpele nasilje. Kako moze nasilniku da se dodeli starateljstvo nad decom?

    2. Vi kao da niste slusali o cemu se ovde radi nego prebacujete pricu na feministkinje i ravnopravnost. Vas komentar oce kaki nece kaki dovoljno govori o tome koliko Vi ozbiljno shvatate problem koji je ovde evidentan a na zalost pokazyje i koliko vi ozbiljno dozivljavate zene i problem koji one imaju u ovom drustvu.

  2. Odlično. A njegovi pripravnici dolaze na sudjenja u Kg, znači da obavestimo sud da je neuredno zastupanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.