Javna akcija povodom 20 godina od zločina nad albanskim civilima na Kosovu

Procesuirati sve odgovorne, uraditi evidenciju svih žrtava rata

Ostavite komentar


  1. Ovo inače finansira Vlada Srbije, zato Vučić ima podršku dela tzv. civilnog društva

    1. Ovakve organizacije su najveća opozicija Vučiću, jer on nacionalizam koristi da manipuliše građanima, sa druge strane oni koji su „opozicija“ a pričaju nacionalističke priče, direktno rade za njega i održavaju ga na vlasti

  2. A ovi organizatori jel su chuli za OVK i njihove zlochine i etnichko chischenju protiv Srba i Roma na Kosovu u 1998 i 1999 godini?Zashto ne zatrazhe odgovornost za Tachija,Haradinaja,Chekua,…?Ili samo srpske zlochine su zlochine,a albanske nisu?

  3. Ovo je sramota! Što niste pravili performans povodom 20. godišnjice Bombardovanja Srbije! Ovakvo ponašanje je ravno izdajstvu. Preselite se u Albaniju, pa se tamo bavite pozorišnim predstavama na ulici!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.