Prodaja ulaznica za Golubački grad: Cene od 150 do 600 dinara

Ostavite komentar


  1. Golubački grad je finansiran sredstvima i stranim donacijama. Otkuda pravo Srbiji i opštini Golubac da naplaćuje karte. Još jedna u nizu sramota. Izgubili smo pojam o tome. Neko treba da primi lepu paricu, neko da se ugradi, a ništa za to doprineo nije. Treba se obratiti stranim zemljama koja su finansirala rekonstrukciju Tvrđave, zašto se naplaćuju karte. Bruka

    1. Vidim da blatite tvrdjavu gde god stignete, pa da vas pitam nesto… Mislite li da je ovo privatno vlasnistvo nekoga? Da je taj neko ko je postavljen da to sve vodi odredjuje cene? Obrati se vrhovnom vodji za to, dzabe trosite vreme ovde.
      Odakle mislite da se placaju radnici za odrzavanje i ciscenje, vodici, konobari, radnici na parkingu, obezbedjenje i dalja ulaganja?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.