Protest prosvetnih radnika u Trsteniku: Ne treba da se skrivamo u mišje rupe

Ostavite komentar


  1. Da neki majmun balavac sikanira profesora…izbaci iz skole….kratko i jasno…muka mi je od tih retardiranih kvazi kriminalaca dece…mangupa degenerisanih…tih devojaka poremecenih…..u redu…zivis u svom svetu…zivi…ali u skoli budi sto jesi…dete…zamislite da gospodja ima nekog sposobnog…rod…i pohvata sve te majmune koji ponizavaju nekoga….i ….

  2. Podrska prosvetnim radnicima a posebno profesorki koja je prezivela nasilje. Nije mi jasno, zasto ucenici koji su to uradili, nisu istog casa izbaceni iz skole ? Ovo je za svaku osudu i manja kazna od ove je neprihvatljiva!

  3. Jel ovo neka zajebancija? Oni ce „nastojati da pojacaju vaspitni rad sa ucenicima…“ hahaha e pa lepo. Ljudi kada ste poslednji put culi da je neko dobio ukor pred iskljucenje ili kako god to danas zovu, toga nema… i deca to znaju, mogu da rade sta hoce i to bez posledica. Bravo za obrazovni sistem.

  4. Sada treba svi prosvetni radnici da ustanu i izađu na protest . Posle nastave naravno . Gde ste sindikalisti u školama ? Samo figurirate radi svoje koristi .

  5. I jos jena stvar da se zna,iskljucenje iz skole je obavezno deci prekrsajne prijave i neki dom za maloletnike,a roditeljima krivicne prijave,alo to je jedino resenje drugog nema svatite nema.

  6. Kazniti ih društveno-korisnim radom, npr 200 sati čišćenja ulica, nasipa, od smeća (ako je moguća takva kazna). Roditelje novčano, npr po 100.000 din (ako je moguće). Naravno, najniže ocene iz vladanja (ukoliko to uopšte nešto znači). I da ostanu u školi, u istom odeljenju. Ništa se ne dobija izbacivanjem iz škole. Samo još može da bude gore.

  7. Iz istih razloga dala sam otkaz posle 32 godine staža u prosveti. Raspustila bih škole, pa neka ta deca tuku svoje roditelje, oni su batine zaslužili. Ministra bih poslala u razred, sa inkluzivnom decom, za platu prosvetnog radnika, pa bi drugačije kaznene mere predlagao.
    Škola odavno zove upomoć, ali je niko ne čuje!
    Ovo je propast čitavog društva, ove bedne države, zvane Srbija!

  8. Kad bi znali roditelji zdrave, normalne dece kakvo je stanje u školi, prestali bi da šalju svoju decu. Čas liči na cirkusku predstavu od nevaspitane i bahate dece, onaj mali broj normalnih, niti može nešto da nauči, niti da ostane normalan. Može samo da zadobije povredu, fizičku ili verbalnu…
    Škola je umrla, samo to još niko neće da objavi!

  9. Podrska profesorki – klik plus smajli, podrska prosvetnim radnicima klik, podrska za Kosovo klik.., zgrozeni smo desavanjima klik….

  10. Radim u školi 28 godina. Zaista je teško vladati časom, deca nemaju granice, u naboju su agresije, ne zanima ih gradivo, takmiče se u zlim i nasilnim idejama. Na žalost, psihologija ih štiti, dobili su velika prava ali za obaveze ne znaju.
    Deca su produkt haosa u društvu, nebrige roditelja, uticaja tehnike i društvenih mreža…
    Strašno je to što je školi oduzeta moć da se sa takvom decom bori, to je najveći problem.
    Tim za bezbednost je smešna priča. Inkluzivna deca su u ogromnom broju po školama, što je poseban užas u radu…
    Verujte, lakše je raditi u rudniku nego u razredu!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.