Prof. dr Branislavu Tiodoroviću najviše priznanje Grada Vranja "31. januar" 1Foto: FoNet/ Vlada Srbije Slobodan Miljevic

Specijalno javno priznanje ,,31. januar“ pripalo je profesoru doktoru Branislavu Tiodoroviću, epidemiologu u penziji i članu republičkog Kriznog štaba za kontrolu i suzbijanje epidemije kovida.

Među laureatima najvišeg gradskog priznanja su Služba za pneumoftizilogiju, zatim Služba za infektivne bolesti i Služba za anesteziologiju sa reanimatologijom Opšte bolnice Zdravstvenog centra Vranje.

U kategoriji fizičkih lica dobitnici su Branka Marković, profesorka srpskog jezika i književnosti, Dragan Mininčić Ciga, izdavač i bibliofil, i Slobodan Jovanović, vokalno-instrumentalni umetnik.

Odbornici su jednoglasno usvojili odluku Mandatsko imunitetske komisije koju je saopštio Miroslav Nešić.

Dobitnicima će priznanja biti uručena na svečanoj akademiji, koja će povodom  Dana grada, biti održana 31. januara, u 13 sati, u Pozorištu ,,Bora Stanković“.

Na današnjoj sednici 20. Sednici Skupštine grada prihvaćen je predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o javnim parkiralištima.

Usvojeno je i rešenje o prestanku funkcije direktora Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima u svojini grada Vranja ,,Sportski objekti“ Bobanu Mladenoviću, koji je imenovan za vršioca dužnosti.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari