Profesor medicinske škole u Kosovskoj Kamenici nađen mrtav 1Foto: S. Obrenić

Profesor srednje Medicinske škole u Ropotovu kod Kosovske Kamenice Ivica Jovanović (54) nađen je mrtav danas nešto posle 16 sati, objavio je portal Kosovo onlajn, kome je tu vest potvrdila predsednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Tanja Aksić.

Jovanović je nestao juče oko 15 časova kada je krenuo kod frizera.

Nakon što se nije vratio kući porodica je krenula u potragu, a telefon mu je poslednji put bio dostupan oko 23 časa.

Danas je najpre u susednom selu pronađen njegov automobil, a ubrzo potom nađeno je i njegovo beživotno telo.

„U potragu se danas nakon 24 sati uključila i Kosovska policija , a njegovo telo nađeno je na 300 metara od mesta gde je pronađen njegov auto“, rekla Aksić, naglašavajući da ne zna više detalja.

Na terenu su vozila Hitne pomoći, a očekuje se dolazak policije.

Jovanović je prema rečima njegovih ukućana pošao kod frizera i kasnije se nije javljao na telefonske pozive. Njegov nestanak je prijavljen istog dana Kosovskoj policiji, ali im je rečeno da je potrebno da prođe 24 sata od nestanka kako bi se policija uključila u pretragu, što su i učinili danas, sat vremena pre nego što je nađen mrtav.

Ivica Jovanović rođen je 1969. godine i bio je ugledni građanin Kosovske Kamenice i dugogodišnji profesor u srednoj Medicinskoj školi u Ropotovu. Više detalja o njegovoj smrti biće poznato nakon istrage koja je u toku, navodi portal Kosovo onljan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari