Profil Keep Light blokirao Danas na Instagramu 1Foto: Printskrin

Nalog pod nazivom keep_light_doo blokirao je danas profil lista Danas na društvenoj mreži Instagram nakon što su prethodno ostavili negativne komentare.

Nakon jučerašnjeg pisanja Danasa o tenderu za novogodišnju dekoraciju nameštenom za firmu „Kip lajt“, na Instagram postu Danasovog naloga pojavili su se komentari profila Keep Light poput „Samozvani novinari, pokušajte nekada da napišete istinu“ i „javno širite neistine, kakav Niš, kakav tender???“, dok je jednom od čitalaca koji je takođe ostavljao komentar sa pomenutog profila poručeno „vi ste Milane narko diler, ubijate omladinu“.

Reč je o profilu na kojem su postavljene fotografije novogodišnje rasvete, mahom u Beogradu, i detalja sa postavljanja iste, a na profilu objavljen je link zvanične internet stranice kompanije Keep Light.

Budući da se radi o prilično neformalnom stilu komunikacije neprimerenom za jednu veliku kompaniju, pokušali smo da stupimo u kontakt sa nekim iz te firme koja se bavi novogodišnjom rasvetom u većim gradovima u Srbiji, kako bismo utvrdili da li se radi o njihovom zvaničnom profilu.

Nakon što nam je rečeno da firma nema PR-a, kao i da ne znaju da li imaju Instagram jer se „ne bave tim stvarima“, komentari su ubrzo uklonjeni, a Instagram profil Danasa blokiran.

Portal Danasa do ovog trenutka nije dobio zvaničan odgovor od kompanije na pitanja koja smo uputili mejlom.

Profil Keep Light blokirao Danas na Instagramu 2
Foto: Screenshot Instagram
Profil Keep Light blokirao Danas na Instagramu 3
Foto: Screenshot Instagram

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari