Program državnog obeležavanja NATO bombardovanja u Nišu nepoznat „do poslednjeg trenutka“

Ostavite komentar


  1. Radovnica, selendra pored Trgovišta, rupčaga na jugu Srbije – 3 autobusa po moranju za Niš. Vranjski Jedinstvo najviše profitira…

    1. Pa, gospodine Dejane, Vi, koji niste iz „rupčage“, kada NATO bude organizovao neki memorijalni skup, povodom svojih „junačkih dela“ počinjenih protiv ovoga naroda, možete da sednete u taj autobus. Očito je, da biste tamo išli iz entuzijazma a ne „po moranju“. Ili, možda je još bolje i bliže, kada Albanci prave slična podsećanja, pravac Priština. Možete i peške. Sram Vas bilo.

      1. Vidite gospodine oni koji su doveli do bombardovanja danas su ponovo na vlasti. Vratili su nas dvadeset godina unazad, to je ludilo mozga. Čovek koji je bio ministar informisanja i koji nije izmestio zaposlene iz zgrade televizije, samo da bi preko tuđih života prkosio nekom danas ima obraza da priča nešto.

  2. Uvek ce ova Srbija dati pomen zrtvama koje su branile Srbiju i ko je stradao zarad necije pogresno vodjene politike.Takav kult prenecemo i buducim generacijama.

  3. Hitno raspisati referendum na pitinje da se dozvoli Rusiji da legalno napravi svoju vojnu bazau u Srbiji, odkud Amerima pravo da imaju njihovu bazu Bonstil. JEDINI SPAS ZA DALJU BEZBEDNOST sRBIJE..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.