Promenjena mesta kanala u okviru SBB kablovske ponude: Gde se sada nalaze N1 i Nova?

Ostavite komentar


  1. N1 i Nova RS i dalje ce biti najgledanija televizija. A ove ostale sto se mene tice a verujem i vecine gledalaca mogu i da se izbace mislim na/RTS,Pink,Happy/

  2. Nadam se da shvatate da je drzava odnela pobedu nad slobodom medija(po koji put vec!). Sad je gurnula N1 i Nova na 5 i 6 program, pa ce posle na 12 i 13, pa posle na 77 i 78 i posle u rupu – da ih sahrani sve. Oni 10 godina kuvaju zabu, a mi dozvoljavamo da budemo kuvani.

  3. Mizerija od rema i vlasti. Kako njima odgovara odmah primenjuju zakon,a kad im ne odgovara ne mrdaju, bedno i kukavički. Fuj.

  4. Da na broju 1 bude RTS 1 dno dna televizija ne zasluzuje i ja cu navedeni kanal broj 1 blokirati.Da gledam Poteru,Ja volim Srbiju Stigni me kao i Dnevnik 1 koje ne zasluzuju paznju zato placam kablovsku SBB koja mi omogucuje da gledam profesionalne kanale N1 i Novu i strane kanale,mada ne gledam dno dna televizije Pink i Happy koje treba ukinuti.

  5. Ja i onako ne gledam očajni RTS1 ni 2 ni ostale sa prefiksom nacional pa bili oni na prvo ili 50-tom mestu- Međutim, šta reći za one u unutrašnjoasti koji sem gore pomenutih nemaju drugu alternativu. Mrak i to je to!

  6. DEBILI!
    Ali sve, sve je uradio ne bi li prevario narod da gleda njegove podguzne muve na RTS….ali im ne vredi. Gde god bio N1 ja ću da ga nađem. KOMPLETNI IDIOTI ŚTO BI REKAO NJIHOV GOSPODAR.

  7. Nije loše, peto i šesto mesto. Da je po gledanosti, bili bi tamo negde iza sedamdesetog. Da je po lažima, opet bi bili prvi.

  8. Bilo mi je potrebno samo 5 minuta da vratim stari redosled programa. Sigurno mi neće ova lopovska vlast koja ne poštuje ni Ustav, određivati na kom kanalu će mi biti N1 i Nova.

  9. @Vesna
    Samo pozovite SBB i vrlo lako ćete vratiti stari raspored kanala. I to je vrsta otpora ovoj kriminalnoj vlasti.

  10. Kod mene je lista kanala ostala ista: N1, Nova, pa ostali. Takozvane“nacionalne kanale“ nemam na svojoj listi! Njih bi rado ukinula zauvek!

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 8

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.