Vučić: Srbija danas sme da kaže da ima sopstvene interese

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim jedini je interes da se odrzis na vlasti da bi izbegao hapsenje zbog krsenja zakona, ustava i mnogobrojnih pljacki.

  2. Nekada se završetak školovanja neke klase obeležavao u krugu Vojne Akademije, i to prilično skromno i bez mnogo halabuke.
    Danas suprotno: VS svedena na lovačko društvo, ministar vojni škartirani regrut, za Hulju se nezna ni da li je služio vojsku, a parade besne i glamurozne.
    A osnovni cilj: nužno je popularisati vojni poziv jer je odziv za vojne škole slab, kriterijumi su olabavili , tako da se kandidati primaju po principu „daj šta daš“!

  3. „Srbija danas sme da kaže da ima sopstvene interese“ veoma glasno za domaću javnost. Za međunarodnu pak, to se radi „tet a tet“, veoma tiho da niko ne čuje.

  4. Srbija je zahvaljuci odgovornoj politici predsednika Vučića podigla svoj ugled i ojacala u svim oblastima.

    1. @Sara
      Eh Saro Sarita… da mi je tvoj botovski mozak barem dva dana pa da odmorim malo…

    2. Gospodjo ili gospodine “ Sara “ , ova svecana promocija je namenjena tebi i slicnim sns ovcama i botovima da vas uveri , u ono sto ni vi neverujete , da je VS snazno naourazana rashodovanim ( na poklon koje nas preskupo kosta ) ruskim oruzjem 60 – ih godina i da je sposobna da brani , gradjane, od svih mogucih izmisljenih neprijatelja ( siptara , ustasa, balija , majmuna , liliputanaca i td.da ne nabrajam do …sutra ) a okruzeni smo NATO paktom i cim nam predsednik mrdne “ vojnim “ prstom sledi sankcija ( znas vec koja , a zna vrlo dobro i ona ministar , po navici , pravac Canada

  5. Crveno-arnijska proslava propracena odgovarajucim lazima.
    Niti jedna istina izrecena.
    Neverovatno.

  6. Nije problem Srbije iskazivanje njenih interesa nego sto namVucic svoje interese i interese njegovih oligarha potura kao da su to interesi Srbije.

  7. Zahvaljujući Vučiću Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.Srbija je danas znatno ojačala svoju vojsku i vojnu mehanizaciju.

  8. Nego jesu ovi mladi stigli da provozaju onaj tenk ispred Marakane ili još delije vežbaju za neku novu intervenciju za Otadžbinu ?

  9. Imate li komentar na paradu ponosa? Da li je jeftinija ili skuplja od vojne parade? Da li su tamo o i “ daj sta das“? Mozda je i vama tamo mesto?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.