Protest u Požegi zbog trgovine uticajem predsednice skupštine

Protest građana Požege protiv odluke lokalne vlasti da kupi parcelu i nelegalni objekat čiji je jedan od vlasnika muž predsednice požeške skupštine

Ostavite komentar


  1. Očigledno se širi sve ozbiljnije otpor,bezvlascu,kabadahijskom ponašanju i besramnom lopovluku SNS.. jer ovo društvo u Poželi su odreda na vlasti SNS kadrovi…Bice proleće divota

  2. Alo braco dzaba se smrzavate i gubite vreme nesme niko da to osudi ili privrde pa jer vi vidite da ovde treba da radi kuka i motoks bez toga nema nam ni sudije ni tuzioca ni policajca treba da se smeni polovina pa i vise ovakvih debila bas me cudi da Vucic to nevidi ili ne zeli fa vidi nego samo to su oni pokrali oni upropastili oni potrosili ko su bre ti oni ko smo mi ko je on ko sam ja ja neznam ko sam oni neznaju gde su vi neznate skim ste mi neznamo kuda idemo oni neznaju gde su bili. Sada je vreme da se svi dobro upoznamo jer sada smo najbogatiji,najvredniji,sada je vreme za izbore ljudi sada nam asfaltiraju,rade kanalizaciju,vodu imamo svaki dan,i sve ce to trajati dok oni ne skembaju sve to pa dodzu ovi pozdrav od nas za vas i za njih.

  3. Само једна напомена опозиционим организаторима овог протеста “без страначких обележја“ – нико, па ни председница Владе не може да наложи Државној ревизорској институцији (ДРИ) да врши финансијску контролу било ког субјекта. ДРИ је независна институција чији су ревизори почев од Врховног па наниже именовани од стране тадашњег Тадићевог режима. Проверите обе ове информације па ћете видети.

    1. Na papiru je tako… u stvarnosti je malo drugacije i manje nezavisno 😉
      da se ne lazemo…

  4. Požega je bila jedan od prvih gradova gde je vlast na lokalu izgubio miloševićev režim a zatim je pao u celoj zemlji. Ovom režimu će mo prvi pridržati kaput kada se budu pakovali..

  5. Tako je, Požego! Ne dozvoliti polupismenoj bulumenti svakodnevno divljanje! I u Zr je predsednik skupštine kumu obezbedio splav u centru grada, Agencija donela rešenje o sukobu interes (i ništavosti Plana lokacije), nema više nikakav papir – sve je nazahtev građana osporeno, a KUM i dalje, inspektorima i sudijama ispred nosa čini krivična dela. Njegovi zaštitnici gledaju da pokradu šta se još može, dok je u gradu 14 GODINA zabranjena za upotrebu pijaća voda. Ista stvar je sa pravobraniocima, policijom i sudijama. Tužilaštvo je kao nešto počelo, al veeelikoo je pitanje dokle. Da ne bude samo ko sa kneževićem – preletač u sred suđenja postao ministar, pa onda i oslobođen! O pokrajinskim i republičkim poslanicima, gradonačelniku i kliki ne vredi ni trošiti reči, kakvi su to samo neopevani likovi!

  6. Na zalost, bojim se da ce sada „Supermen“ da se pojavi i sve resi u svoju korist.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.