Protest građana zbog najavljene izgradnje crkve kod Štranda u Novom Sadu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Цркву гради народ својим прилозима а не град из буџета. Ту се види спиновање, мржња према српској вери, традицији, култури и вредностима баштињеним миленијумима. Где има верног народа потребна је црква као зборно место самопотврђивања. Сатанистима, грађанима без осећаја припадности, атеистима, комунистима, европејцима за које ми Срби треба да будемо број који је у опадању све српско смета.

  2. Na jednoj strani grada roditelji ubijaju svoju decu i skaču sa zgrade na kilometar odatle , a na drugoj protest protiv crkve…gde ide ovo društvo…neka se napiše šta je pisalo na zidovima tih roditelja pa ćete videti da li nam treba crkva

  3. А да ли је професорки Јовине гимназије, која носи транспарент „Књиге, а не звона и прапорци“ објаснио да је то и Меморијални центар жртава Рације, коју она изучава……?!

  4. Ova lokacija na Štrandu da se tu izgradi crkva je bez ikakve logike. Po meni, bolje bi bilo da se ova crkva izgradi na prostoru gde Bulevar Cara Lazara ulazi u Kej Žrtava Racije, preko puta parka koji okružuje rektorat. Znači na tom prostoru koji se okružuje ulicama bul. Cara Lazara, Kej Žrtava Racije i Radnička.
    Mada je najbolja lokacija za limansku crkvu bila površina gde je izgrađen TC Merkator.

  5. ne treba mi crkva, treba mi renovirano kupatilu u betaniji i kada se porodim da ne jedem parce salame debelo ko prst uz koru hleba! treba mi jos jedan anesteziolog da kada podje po zlu carskim spasu mene i moju bebu, treba mi da mi MINIMUM da prezivimo, molim se u svojoj kuci!

  6. @Мајка

    Zrtve racije vec imaju spomenik na keju. Zatim, crkva u pitanju je crkva SPC, a ne Jevreja, komunista i ostalih nepodobnih u 2. sv. ratu.

  7. Ovi su se udružili i sa SPC mafijom a ne samo sa urbanističkom mafijom. Uništili su Novi Sad. Nemamo zelenih površina, parkova….

  8. Ne treba nam crkva kod Stranda! Nikad više vernika a nikad više laži, pljačke prevare…. dakle lažni vernici koji ni Božije zapovesti ne poštuju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.