Protest ispred pekare u Borči zbog fotografije sa dvoglavim orlom

Ostavite komentar


  1. Pa šta i ako je objavio. I mi svima na Balkanu već 30 godina guramo 3 prsta u oči, pa? Zaboravili smo da je „Knin srce Srbije“ i da se „Srbija brani u RSKrajini?

  2. Svakako treba uvažiti izjavu pekara Mon-a i proveriti ko je zaista stavio krajnje nekorektnu i provokativnu fotografiju na Facebooku.Nakon utvrđivanja činjenica potrebno je postupiti po zakonu.Nije potrebna nikakva osveta,haos;nisu potrebne ružne reči,sve se to može i mora uz pomoć zakona rešiti.

  3. Vrlo „civilizovana“ reakcija građana na budalaštinu jednog idiota. Naročito je upečatljiva svinjska glava na autu. Mislim dobro je prošao, mogla je njegova da bude umesto svinjske.
    Zar niste mogli da sačekate da vlasnik pekare otpusti budalu u roku od odmah i da se izvini, pa ako to ne učini, bojkotovati njegove proizvode.
    Pa bi onda on za kratko i sam sebe morao da otpusti iz iste pekare.

    1. Na slici je sin od vlasnika a kad se sin ponasa tako,vlasnik je isti tako da batali tu pricu.

    2. Poštovani Adile , na prvo mesto koliko radi Srpskih prodavnica na Kosovu i u Albaniji ? A da ne pričamo šta bi se desilo da je neko imao ispade sa tri prsta tamo gde ni nema više Srba a vi pričate o civilizovanosti gradjana !?

      1. Poštovani Stevo,
        Ja ne znam koliko srpskih radnji ima na Kosovu. Znam da zakon nikome ne zabranjuje da otvori radnju.
        Pretpostavljam da je ovaj pekar radnju otvorio i da posluje u skladu sa srpskim zakonima, zar ne?
        Drugo, o kakvom ispadu vi govorite?
        Koliko pratim radi se o njegovom bratu (a ne sinu, g. Stankoviću) koji je na svoj profil okačio jednu, po meni, glupu i smešnu sliku. Profil je međutim, njegov privatni i očigledno ne narušava pravila na fejsu. Šta nas (vas) se dakle tiče njegova fotka stara nekih dve godine?
        Tako da se ovde verovatno radi o, (za naše vlasti) tipičnoj igri koju možemo nazvati bacanje prašine u oči iliti skretanje pažnje.
        Jer, nemojte mi reći da pola Borče prati fejzbuk profil jednog pomoćnog pekarskog radnika!?

  4. nastavak samoubilačkih teorija zavere…a njima ne smeta što je grad pretvoren u FAVELU jer je „struka“ (mafija belih okovratnika) sazidala preko 2 miliona bespravnih zgrada i priključila ih gde? Na stare postojeće infrastrukturne mreže i učinila civilizovan život nas građana „nemogućpm misijom“… stalni problemi sa izlivanjem kanalizacije, pucanje vodovodnih cevi, poplava (nema kišnih koletora), ne može se živeti od divljih deponija. A trotara nigde, nigde normalnih tokova kretanja, nigde alterantivnih ulica (u gradu bez metroa)…I u takvoj faveli non stop zatvarate i to malo ulica, non stop su performansi i instalacije… ostali gradovi u Evropi su svetlosnim godinama udaljeni od Beograda, posle 30 g „patriotske“ favelizacije zarad punjenja čepova urbanističke mafije i njihovog bacanja prašine u oči lakovernom narodu preko ovakvih teorija zavere.

  5. Ovaj vid „protesta“ se u civilizacijskim drustviva naziva linc! Da se ovo desilo na Kosovu, Savet Bezbednosti bi zasedao i srpske vlasti bi odmah zapocele pripreme za ne daj Boze rat!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.