Protest „Profesori za novi RTS“ završen ostavljanjem Zakona o javnim medijskim servisima ispred vrata RTS

Ostavite komentar


    1. Ne radi se ovde o onome sto se zove uredjivacka politika nego o nepoptovanju vazeceg zakona koji rregulise ovu oblast uz istovremeno prisiljavanje gradjana da to finansiraju

      1. Vratile se devedesete….Tv bastilja i klika na vlasti …Mi Srbi dobro napredujemo ali unazad.

    2. Ovo pitanje pokazuje ambis vaseg neznanja I nerazumevanja teme. Ali slutim da nije u pitanju samo neznanje, nego ste usetali na ovaj portal.

  1. Danas sam prošao pored RTS u vreme protesta. Sramota me što moram da potsetim ovu gospodu da osim njih koji se vide na slici nikog nije bilo. Uvaženi profesori i novinari moraju da budu svesni te činjenice kad postavljaju nekom uslove. Mislim da sam ja pozvao klince iz ulice bilo bi nas više. Toliko o ovom značajnom skupu.

    1. One dve bake sto su vec godinu dana na svakom protestu su jedine i ostale.

    2. Pa zasto se ne pridruziste protestu kad ste vec prolazili pored RTS-a? I pise se – podsetim, a ne potsetim.

    3. O tome se i radi,netreba da mi ti prepricavas ili neki drugi bot koliko je ljudi bilo nego rts to treba da snimi,posalje reportera da postavi pitanje neko i da to emituje narodu pa on neka proceni.To je posao rts-a.Ali znamo ko uredjuje rts,pink,hepi,prvu i o2,informer,alo,tanjug,srpski telegraf,kurir i sve ostale lokalne medije koje su pokupovali parama gradjana.Ali narod nije lud nece izaci na ove izbore

  2. Više od 20 godina urušavanja Srbije a gospoda profisori velika većina njih radila je u zanosu EU nema alternativu,liberalno tržište,okupacione zakone,sad kad je djavo došao po svoje progledali. Razlika izmedju njih i AV nema oni su deca istog sistema a ko ga jaše je nebitno za sirotinju za njih se ništa promeniti neće osim što će možda ubosti neki sendvič.

  3. Ako niste pre dve godine pročitali šta je o RTS i Draganu Bujoševiću rekao direktor fotografije,Vasko Vasović,krajnje je vreme da to sada učinite.Dobro jutro svima!

  4. Ajde Bujosevicu probudi se.
    Ustani sutra i reci ja ovo necu vise da radim. Ajde, mozes ti to jos uvek. Imas podrsku naroda, ej.

  5. Ok je ovo, ali od njih se prvo ocekuje da predloze novi zakon o Univerzitetu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.