Proteste podržali profesori i zaposleni Instituta za filozofiju i društvenu teoriju

  Ostavite komentar

  Društvo

  Panić: Hoće li se Grujičić odreći verovanja u ono što je pričao Nestorović? 10

  Panić: Hoće li se Grujičić odreći verovanja u ono što je pričao Nestorović?

  Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić zatražio je, u programu N1, od nove ministarke zdravlja Danice Grujičić odgovore na pitanja - "da li je spremna da se odrekne podrške i verovanja u ono što je pričao profesor Branimir Nestorović, u teorije zavere, da li i dalje misli ili je pormenila mišljenje o tome da postoje narodi koji su genski superiorni i kolege mole da promeni svoju izjavu da postoje zapadne i ruska vakcina, ugrožava ugled Agencije za lekove i medicinska sredstva i svih naučnika koji žele u Srbiji da ostvare svoj potencijal". "Moramo da verujemo nauci, zato ministarka da se obrati svim udurženjima, a posebno Sindikatu lekara i farmaceuta", rekao je Panić.

  Naslovna strana

  8. decembar 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

  U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.