Prva žrtva korona virusa u Šapcu, ukupno osma u Srbiji

Ostavite komentar


    1. Pa vidis da nisu znali od cega je umro. Covek je umro 25., a testovi su 26. pokazali da je bio zarazen. Isto kao sto je najverovatnije brdo ljudi pomrlo dok se nije ukapiralo da je zbog ovog virusa. Isto tako je i Kinezima umrlo pet puta vise dok su ukapirali da treba da broje i sda se tamo predstavlja uspesna borba, a caka je da su ga oni svi prelezali dok su se dosetiuli da se bore protiv njega.

  1. U naslovu piše da je čovek preminuo od korona virusa, dok u tekstu stoji samo da je uzet uzorak bez informacije o rezultatu testiranja istog. Izuzetno traljavo napisan tekst kom nije mesto u ozbiljnim novinama poput Danasa.

    1. Dobro Sara, ajde zajebi ti ozbiljnost Danasa. Uzet je uzorak 25 i posle smrti je potvrdjeno 26. da jeste bio zarazan. U cemu je problem? Gledaj od sest sati „vladara“ pa ce on da ti objasnoi slikovitije, jer vi izgleda nista drugo ne razumete osim njegovih tirada..

    2. Strašno, ovo je duboka država umešala prste I članovi sede u foteljama I crkavaju od smeha

  2. Proverite ovu priču… teško da ima veze sa razumom i istinom…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.