Prvaci dobili bojanku sa crtežom Beograda na vodi

Ostavite komentar


  1. Dobro, i ovo je sad skandal?
    Skandal je bio što je to bilo neuređeno zemljište desetinama godina i što demokratska vlast nije ni pokušala nešto sa time da uradi za vreme dok su bili 10+ godina na vlasti i dobili silnu pomoć od zapada posle 5 oktobra.
    Time što ništa nisu uradili, stvoili su prazan prostor ovima da krenu neki projekat sa našim parama koje nemamo i koje ćemo vraćati ko zna kolikio dugo, kao i da se ugrađuju (što im i jeste glavni cilj).
    No, BGD H2O postoji i ostaje tu gde je, jer je suviše veliki da bi bio porušen kao „Šilerova“. Pa stoga, djaci i treba da znaju za njega, a vi što se niste setili ranije, šta da vam radimo…
    Bili ste zadovoljno kupovinom kamenoloma i popločavanjem Beograda, osnivanjem firmi za sijalice i osvetljavanjem skupštine, itd itd

  2. Da li su objasnili deci kako da oboje neprijatne mirise sa Ssvskog trga od dva kolekrora .Novi je zamaskiran cvecem .
    Da li ce u Beogradu na vodi bojiti cevi od kanalizacije koje direkno uz neprijatne mirise–smrad ulivaju u Savu.Interesantno gde se god uliva kanalizacija u Savu iznad se nalazi decje igraliste ili neki restoran –kamion.
    Prosetajte malo I uverite se u nepodnosljiv smrad na Savskom trgu..
    Gospodo obojite smrad I on pripada kultiri I ljudima u Beogradu .Omogucite deci zdravo odrastanje.

  3. @Sone da ti pomognem, vidim mucis se oko znacenja. Ova nesretna naprednjacka manipulacija se zove „potpuno izgubljeni osecaj za realnost“.

  4. Bilo bi lepo i da mogu da obiđu to što će bojiti, tačnije, da roditelji imaju novca da ih vode u obilazak Srbije.

  5. Ilegalno podignuti objekti i spomenici su postavljeni i ostace tamo gde jesu.
    Njihovo „legalizovanje“ ce se redovno provlaciti kroz razne forme, ukljucujuci i bojanke za decu.Gebels je davno rekao kako se legalizuje laz i prevara!
    Ponavljaj, preko bojanke itd

  6. Plan i program za predmet Svet oko nas za prvi razred nije u skladu sa sadržajem Bojanke čiji je izdavač Službeni list i Beba Popović. Kako je ova Bojanka dobila odobrenje Ministarstva prosvete? Po zakonu sve što se koristi u školi kao nastavno sredstvo mora imati odobrenje koje se dobija po propisanoj proceduri.

  7. Pa nisu stavili sliku Džamije . Ne vidim šta je sporno. Nisam za ove koji su trenutno na vlasti ali sada ne razumem šta kritikujete.

  8. Pa šta sa tim? Taj Bg na vodi je sada deo nas sviđalo se to nama ili ne. I biće jedno od obeležja Beograda svakako.

  9. Bravo uspeli ste da prevaziđete mržnju i predstavili ste vrlo lepo đačku bojanku . Hvala što ste napokon predstavili Beograd kako treba i dolikuje . Istini za volju jedini promašaj vam je što sve pripisujete kao ,,naprednjačko“ iz razloga što ne postoji ništa od vaših miljenika i sponzora anti srpske orijentacije . Sve što ste rekli je istina a istina je jedina bitna hteli vi to da priznate ili ne .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.