Prvi intervju Dijane Hrkalović nakon puštanja iz pritvora: Nebojšu Stefanovića treba da je sram, došlo je vreme da preuzme odgovornost

Ostavite komentar


  1. Pere se … jadno i bedno …
    Ako joj je bilo tako teško, što nije dala otkaz.

  2. Lepo je rekao naš predsednik: Svako ima pravo da se brani kako hoće, pa čak i da laže.

  3. Svaka čast! Završiti osnovne,master studije i doktorirati na istom fakultetu pod takvim stresom i brojnim operacijama.Neverovatno ali istinito!

  4. Koliko se primila i logicno je da se ovako zavrsi,sta da joj radimo kad je najslabija karika u lancu,a ima putera na glavi.Mora da bude zrtvovana i pustena niz vodu,visi su ciljevi u pitanju,a zasluzila je.

  5. Dijana je uhapšena po dojavi DEA -e, da bi kasnije dobila slobodu na osnovu ucena. Sada na osnovu istih ucena traži slobodu za Jovanjicu.

  6. Veoma interesantna biografija. Sa 27 iskusni operativac BIA (?), doktorirala psihologiju sa 33. Očigledno pametna, sposobna i lepa žena, ali nedorasla ajkulama srpske politike.

  7. Upada u oci recenica:“ja kao zena da robijam“.Svako ko ima bilo kakvog kontakta sa kriminalom ikadatreba mu dati saobracajnu prednost za zbrinjavanje u zatvoru.Interes drzave.

  8. Ovo je neobjavljena izjava stoleca : „Umalo nisam dobila i moždani i srčani udar zbog navoda da sam umešana u to. Preplakala sam dane, noći i nedelje. Srce mi je prepuklo. Toliko dvljenje i poštovanje osećam prema predsedniku da su mi ti navodi naneli neizreciv bol. Na stranu moje divljenje i poštovanje prema predsedniku, na stranu što je on prepošten…“ Ala je izdresirao Djuka, svaka mu cast.

  9. Ono o divljenju i poštovanju prema predsedniku, najpoltronskija izjava ikad.

  10. Znači Stefanović je prisluškivao zemunski klan a Vučić je u sve to upao zbog komunikacije sa zemunskim klanom. Sad se postavlja pitanje, kakvog je to posla Vučić imao sa zemunskim klanom?

  11. Znači … i dalje nije istraženo – KO JE NJU ZAPOSLIO I DAVAO TOLIKU MOĆ GODINAMA ???

  12. Znamo kako to moć udari u glavu, ali da objasni koji je NOVAC njemu udario u glavu. Nije to ministarska plata.

  13. Дијани Хркаловић из неког разлога не верујем ништа мислим да покушава улагивање код Вучића да се извади из блата у који је упала.

  14. Sad’ kriv onaj što je prisluškivao onog koji je upadao u mreže?

  15. srpska napredna stranka ima jos 2 godine vladavine mozda i manje…Odbori SNS se spremaju za taj trenutak da se pretope u neku novu opciju sto i nije novo jer te odbore danas vode bivsi clanovi G17+,ako se danas izjasnjavas da si za Vucica odma budes sklonjen u stranu.Aleksandar u roku od dve godine bezi u Rusiju…..

  16. @Zarz
    Kakav bre iskusni operativac BIA. Pa ova je tamo radila 9 meseci. Sta vise nije ni drzavni ispit polozila niti osnovni operativni kurs. Ocigledno se dopala na neki nacin preCedniku pa je plasirao u MUP. Ma cirkus jedan koji prkosi prostoru i vremenu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.