Prvu bebu obišao Vučić

Ostavite komentar


      1. Nece da ga prime psihijatri. A i deca bi vristala da ga vide licno-Ili da se osvesta ili ponovo krsi sa vrucom vodom.

  1. Idi bre kuci stigo ti ugalj debilu jedan pusti ljude da proslave ljudski kako te bre nije sramota ne skidas se sa malih ekrana 24 h!?

      1. Revnosni branitelji lika i dela ovozemaljskog svedrzitelja, pouzdani izvori kazu ima ih kazu 3456 medju njih je verovatno i draga Mirjana? Jedna je istina da je SVETI DUH svuda i na svakom mestu prisutan.Ali ovde stvari ovako stoje „BOG na NEBU“ a njihov svedrzilac na ZEMLJI?

  2. U Sunce će ti ljubim!!! pa ovaj će iz materice jednog dana glavu da pomoli! Kakva moć pol. marketinga i populizma. Strašno.

      1. Mirjana, da li za komentare u doba praznika SNS botovi dobijaju bonus sendvice I sokove ili ste kompenzovani na neki drugi nacin?

        1. neko iz daleka:A da li ti jado znaš da napišeš neki komentar a da na pominješ sendviče i sokove.Kako jednom ne shvatiš ta ti je to veoma glupo.

      2. Na žalost, draga Mirjana, izgleda da su svi dobri psihijatri otišli iz Srbije, pa nam se dešava kao u pesmi Namćor Đorđa Balaševića: „Ne volem šizove i nervne bolesnike, pre ih puštali za vikend, sad ih puste pravo pred kamere…“ Bivalo je to ponekad da pacijenti preuzmu duševnu bolnicu, ali kod nas su preuzeli državu i sve koji ne podržavaju njihove fix ideje proglašavaju za ludake, neprijatelje, strane plaćenike i domaće izdajnike.

      3. Ali, ja jesam psihijatar. Ovaj čovek boluje od jedne forme narcisoidnog poremećaja. Pritom je neregistrovani, nelečeni slučaj.

  3. Kako se saznaje iz dobro obavestenih izvora Iskra je dobila i pocasnu clansku kartu SNS a.

      1. @Petar VasiC @ Pa kada je Maja Gojkovic dobila clansku kartu vi i ja bi dobili samo pod uslovom da ne zurimo na voz.

  4. Od ovoga mira nema, ni kod kuće, ni u bolnici, ni prvog ni poslednjeg dana u godini…Aman čoveče, oladi malo!

  5. Da poraste mali Anđeo i da napusti Srbiju što pre. Nije u redu da dete živi u bolesnoj sredini zahvaljujući takvima kao što je Vučić.

  6. Lepo, tako i treba da bude. Lepo je što je ispoštovana sada već tradicija, Iskri želim da bude uspešna, početak to svakako najavljuje!

    1. Da joj mama dobija adekvatnu naknadu, ukoliko nije u nekoj drzavnoj ustanovi, kao clan SNS.

  7. Lepa vest, neka je živa i zdrava mala Iskra i neka se u 2019. godini u Srbiji rađa još više dece!

  8. Cestitam majci,dobila je najlepsi poklon na svetu. A malena Iskra neka je ziva i zdrava.Pohvaljujem ovaj gest predsednika,stvarno je covek velikog srca.Dace Bog da se stalno radaju bebe u Srbiji.

  9. Na žalost, draga Mirjana, izgleda da su svi dobri psihijatri otišli iz Srbije, pa nam se dešava kao u pesmi Namćor Đorđa Balaševića: „Ne volem šizove i nervne bolesnike, pre ih puštali za vikend, sad ih puste pravo pred kamere…“ Bivalo je to ponekad da pacijenti preuzmu duševnu bolnicu, ali kod nas su preuzeli državu i sve koji ne podržavaju njihove fix ideje proglašavaju za ludake, neprijatelje, strane plaćenike i domaće izdajnike.

  10. Sve najbolje devojcicama rodjenim u ovoj godini, cestitke roditeljima, a od predsednika divan gest!

  11. Divan gest naseg predsednika. Mozemo samo da budemo ponosni sto u svakom trenutku i stalno brine o nama i nasem dobru i sigurnosti.

  12. Deca su ukras sveta. Za njih se zivi, radi i daje nesebicna ljubav! Za njih pokusavamo da stvorimo bolju buducnost. Neka su nam zdravi i srecni. Divan gest predsednice!

  13. Nema sta, sluzba radi odlicno.Keramicar je uspesno sinhronizovao Gospodara i srecnu majku.Tako se to radi…

  14. Tako radi pravi predsednik u svakom trenutku je spreman da bude uz svakog gradjanina i u teskim trenucima,a narocito u ovim najradosnijma.

  15. Posle saznanja da je porođaj prošao dobro i da je rodila prelepu bebu, majka se vidno iznenadila i radovala poseti našeg predsednika.

  16. A sta je tu cčudno, predsednik isto radi svake godine ako on ne stigne onda neko drugi to uradi.

  17. Vidim da se neki ovde podsmevaju, ja bi ih pitao samo ovo, kada je neki drugi predsednik to uradio i dao porodiljama po 300000 din?

  18. Normalno..nije isao na docek kso neki po skupim jahtama i restoranima..To sve govori o njemu kao coveku…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.