Psiholozi o muzikoterapiji kojoj je dr Ranka Radulović izložila decu iz „Ribnikara“: Ministarstvo zdravlja naložilo vanrednu kontrolu

Ostavite komentar


  1. Da li bi dr.Radulovic da joj je ne daj Boze ubijeno dete ili da je prisustvovala masakru zelela da slusa muzoku?Sramota kako psihoterapeut reaguje na oca ubijene devojcice.Valjda je po njoj trebao da ode kod Cece ili Karleuse da mu pecvaju.

  2. Uzas je sta se radi i koliko se zakazalo u ovom slučaju. Nažalost i u drugim školama nije bolja situacija.
    Na aktuelnu temu, radi obrazovanja roditelja i učitelja, a sve sa naglaskom na prevenciju ovakvih događaja u našoj osnovnoj školi slušali smo besramno predavanje uvaženih profesora sa svojim privatnim savetovalistem u Beogradu.
    Na predavanju, nije bilo reči o temi zbog koje su roditelji i pozvani i zaista me je sramota da pričam o tome šta smo na tom predavanju čuli.
    Rećiću samo ovako, govorili su nam o temama sa seksualnom konotacijom, jasnim vređanjem muškaraca i ponižavanjem svakoga od nas.
    Ko te ljude dovodi u ovakvoj situaciji i zbog čega?

  3. Zasto se cudimo?
    Prošla je bez odgovornosti I sela u Ministarsku fotelju ,za socijalna pitanja, zlostavljanu, zanemarenu, zapustenu i napustenu decu “ dr“ Kisic?
    Dozvolili i zaboravili smo?.
    Kisicka je ušla u školu, mesto nevidjenog masakra i užasa.
    U kojoj ulozi?

  4. Sa decom mora da radi dečiji psihijatar.Tim za vanredne krizne situacije i posttraumatska stanja.Ima VMA

  5. Zasto samo ona?
    Pandemija virusa je prošla, bez odgovornosti ?
    Imamo pandemiju struke.

  6. Ne znam odakle je redakcija Danasa nabavila nepotpunu definiciju muzikoterapije, ali bih vas zamolila da se oslonite na onu koji pominje svetska i američka, a ne srpska asocijacija koja se ipak oslanja na medjunarodno priznate metode i znanje – Muzikoterapija je klinička i na dokazima zasnovana upotreba muzičkih intervencija za postizanje individualizovanih ciljeva u okviru terapijskog odnosa od strane akreditovanog profesionalca koji je završio odobreni program muzičke terapije.
    Potpuno je pogresno i neosnovano blatiti disciplinu zbog povrede etike i neprofesionalnog jednog terapeuta.

  7. Tu ima nešto sektaško. Oni izjednačavaju tugu i bol sa radošću. Kao sve je isto. Znam jednu babu, koja je sahranjujući unuka, pevala. Ne shvataju situaciju realno.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 9

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.