PSS traži ostavku Marića zbog smrti vatrogasca

Ostavite komentar


  1. Ma bice kao za helikopter. To je bila nesreca, ministri i direktori nisu krivi za nesrecu, vatrogasac je heroj koji je imao alkohola u krvi. A to sto je fabrika gasena 10 puta i sto ju niko nije zatvorio nema smisla, pa moramo da imamo BDP!

  2. Sada sa traži ostavka Marića, sutra Stefanovića, prekosutra ….trebalo bi sindikalci da ksžu šta su oni doprineli poboljjšanju uslova. Osim pisanja po medijima treba da zasuču rukave i rade.

  3. vatrogasci se odma kaznjavaju ako zakaze tehnika, ako crknr pumpa za crpljenje vode na intervenciji, ako nisu obukli adekvatnu dnecnu uniformu za sve i svasta. Ko ce u ovom slucaju da odgovara.Zastitnu uniformu nisu dobili vec 6 god. I ona nije adekvatna i kvalitetne , al je zato bitno da se dobija ne kvalitena oprema iz donacija , neko svoje djubre od opreme nezna sta ce sa njom posalji Srbiju.

  4. DRAGAN MARKOVIĆ зар Вас није срамота овог што сте написали??? Сведоци смо урушавања свих назови институција и мирно гледамо сопствену пропаст. Шта није уреду са нама?

  5. Зашто само Марић.
    Па већа је одговорност Радета Милошевића,градског Начелника за ванредне ситуације,који више времена проводи по фрушкогорским ловачким журкама него у ресору.
    Тај Раде Милошевић је најодговорнији за рад београдских ватрогасаца,а годинама се "извлачи" или се кити туђим перјем.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.