Vučić na otvaranju petlje Batajnica: Urađeno 3,5 kilometara saobraćajnice za 8,8 miliona evra

Ostavite komentar


  1. 3,5km 8,8miliona evra a 60km 700miliona!!!SNS matematika je cudo,ali sve je to zato sto su tu sve sami ‘doktori’magistri,sve strucnjak do strucnjaka.

    1. Nije svaki kilometar ista cena.Cena zavisi od terena,vrste radova itd…Ljudstvo ko je skupo i radna snaga,od ardnika šefova do kontrolora itd…Ne gledaj suženo,gledaj prošireno.Svaka gradnja svako ulaganje u razvoj podržavam.

  2. Srbija je u mnogo čemu u vrhu, pa ne čudi da je došlo vreme kada ozbiljne i skupe projekte završavamo pre roka i za manje para.

    1. Mtematičar.Teško onom ko od njega očekuje da nešto nauči.Kaže svako ulaganje je opravdano.Pa I 600 miliona za 45 km.autoputa uz najavljeno povećanje od 20 posto.Koje će se sigurno aktivirati,što penje troškove gradnje na 720 mil evra a to je 16 miliona kilometar.To je lepa prilika da se nađemo u Ginisovoj knjizi rekorda koji teško da će ikada biti oboren.

    1. Pa nisu oni ljudi umrli od novog asfalta. Od toga se ne umire. Ne mesajte to u politiku.

  3. Ovaj projekat je veoma vazan za sve gradjane Batajnica da mogu da se ukljuce i iskuce sa autoputa.

    1. Luka sine, projekat jeste važan, ali možeš li zamisliti ozbiljnog predsednika ozbiljne države da ide sa sve svitom na otvaranje 3,5km puta????

  4. Stalno nešto otvara, a kad se vraćam iz prodavnice sa punim rukama nema ga da mi otvori lift.

  5. Konacno, ovo ce direktno uticati na stanovnike Batajnice. Dugo su cekali da se rasterete one silne svakodnevne guzve!

  6. Svedoci smo značajnog perioda za Srbiju i sve njene građane. Srbija svoju infrastrukturu, gradi brže nego ikada ranije. Dugo će se u istoriji govoriti o ovoj prekretnici naše zemlje, koja se kao raketa podiže iz pepela.

    1. Reci mi kad je to mogla ranije,jer od 1990-1999 god.ili od 2.000 – 2012 kad se obnavljala infrastruktura koja je porusena NATO bombardovanjem.Popravljao se izgled gradova da u njih mogu doci strani investitori.Vracena je stara devizna stednja koja je pokradena za vreme Milosevica.Moglo se vise da i tada nije bilo ugradnje za sopstvene dzepove.Mogla je i privatizacija preduzeca za vreme Vlahovica i Malog Sinise da se objektivnije sprovede.U primarnoj proizvodnji radnici su lose prosli za razliku od onih preradjivackih firmi koje su i nastale od ulaganja primarne proizvodnje,sto se odnosi u vecini za poljoprivredne kombinate i zadruge.

  7. Ovako intrigantna I aktuelna tema a samo 8 komentara.Pa neka neko kaže da u Srbiji nema cenzure u svim medijima.A kao hoćemo u Evropu.Da ali pod našim uslovima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.