„Putinova crkva“ uz podršku države, bez dozvole za gradnju

Ostavite komentar


  1. Sremski Karlovci su blizu Novog Sada, drugog po velicini grada u Srbiji, tako da recenica „Sremskim Karlovcima, 79 km udaljenim od Beograda“ ili znaci da je drzava toliko velika, da mora bas veliki grad da se stavi, ili da autori nemaju pojma o geografiji (ili jos gore da veruju da narod nema pojma za bilo sta sto nije Beograd) ili ono sto izbegavam da verujem da se gleda da je Beograd = Srbija, a ostalo su naselja koja, na zalost, moraju da postoje, ali su nebitna.

    1. Informacija „Sremski Karlovci 79 km udaljenost od Beograda“ je za informaciju onim čitaocima koji nisu čuli za Novi Sad, da znaju gde se nalazi, samo za Beograd znaju, (recimo) australiski Aboridžini, afganistanski Paštuni, mnogi Crnogorci iz SANU i td.

  2. “Ovo vikend naselje, prema podacima opštine Sremski Karlovci nema izgrađenu niti vodovodnu niti kanalizacionu mrežu, a loši uslovi života upravo su i bili motiv stanovnika da iniciraju izgradnju crkve.”
    Sad mi je jasno zašto se po ex. Jugi masovno grade crkve i džamije. Čim jedan komunalni problem imaš, ti na livadu ili parkić bogomolju posadi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.