Rad državnih službenika u Srbiji vrednuje se uz pomoć više od 40 pokazatelja kompetencija

Ostavite komentar


  1. I šta dalje? Nije samo pitanje šta je na papiru već u stvarnosti. Vulin koji nije služio vojsku kompetentan za nju? Gašić koji se jedva vozio avionom ( do dolaska na vlast) direktor Direktorata za civilno vazduhoplovstvo (DCV), Đurić čist politički ambociozan kadar bez 1 dana staža bilo gde odgovoran za Kosovo i većina na vlasti isti a neadekvatni za sve čime se bave i to je po tom kriterijumu odgovarajuće? Pocepajte sve i priznajte , JA biram poslušne i to je kriterijum a ne ono što se proverava po papiru.

    1. Opa!
      A sada bi da se vozi avionom „bata“ keramicar?
      Za sada, jos uvek, nije direktor Direktorata.
      Mada mnogi SANJAJU to mesto.

  2. Da li u izmisljenoj realnosti zivi gospodja, ili mi koji umiremo od smeha? Oni koji procenjuju 40 kompetencija su clanovi, bez IKAKVIH kompretencija! Tako da je za njihovu ocenu o kavalitetu rada potreban i dovoljan uslov – bespogovorno izvrsavati naredbe!

  3. Trla baba lan da joj prođe dan.Sve dok se rukovodeći radnici(Dražavni sekretari,za koje ne znam šta im je posao i Pomoćnici ministra) budu birali kao političke pristalice vlasti,a ne po stručnosti,sve priče o napredovanju najstručnijih radnika su prazna priča.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.