Rada Đurić: Ona stara na Novoj

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. …u Corona situaciji, svi rade isto…?!! Ipak je poljoprivreda nasa uzdanica, a pogotovu ovcarstvo…

    2. Meni je siptomatičnije što mnoge medijske „zvezde“ kao i političari, ne odu u SAD ili neku od stranih država gde su sklonili svoju decu? Meni su, svi takvi ljudi, strašni licemeri a, posebno javne ličnosti, koje kao krpelji žive na grbači ovoga naroda dok svoju decu šalju u inostranstvu. Ako treba da pobrojim neke od tih licemera, to su ova gospodja koja je svoje dete poslala u SAD, kao i visoki zvaničnik SPS-a, koja se trenutno bori za bolji natalitet kod Srba a voju decu je poslala u Portugaliju? Nemam ništa protiv da svako živi tamo gde hoće i želi ali, pričati jedno a ponašati se asvim suprotno, predstavlja vrhunsko nepoštenje.

  1. Rada je zaista veliki profesionalac u svom poslu, neposredna, iskrena, duhovita i zato je volimo. Gledala sam Hroniku kada je ona radila i sa većim zadovoljstvom, to ću činiti i dalje.

  2. Čisto pranje profesionalne biografije.
    Nemam ništa lično protiv nje. O njenom profesionalnom radu ne mislim dobro. Radila je onako kako je to odgovaralo i njoj i rts – u skladu.
    Ali, nije ona kriva. Ona je pokušala i uspela. Medijska kuća koja ju je primila iz rts je napravila grešku.
    Može, naravno, čovek da promeni i mišljenje i stav, ali mora da odgovara za ono što je prethodno profesionalno učino, gde je učinio, za koga i u kojem cilju. U ovom slučaju da bude lustriran.
    Ovako, može se dogoditi, na primer, da Nova s primi i d.bujoševića i nenada lj.stefanovića i ostale vučićeve medijske gnjide sa rts, i…!?

  3. I vreme je bilo da gospodja Rada Djuric napusti lazoviziju sa nacionalnom frekvencijom i finansiranu iz nasih dzepova da bi nas lagala, dezinformisala i obmanjivala, gospodja Djuric prosto tamo vise ne pripada posto je iskrena i casna novinarka sa reputacijom i poverenjem od strane gledalaca ne samo tzv „Beogradske hronike“ nego i nas van Beograda. Prosto se vise nije „uklapala“ u taj krug samonazvanih novinara a ustvari prostih slugu jednog diktatorskog rezima Aleksandra Vucica i najgore osobe na celu prestonice od njenog postojanja a to je Goran Vesic obicna protuva i mucak u ljudskom obliku ( i to je diskutabilno ) , koji iritire sve zivo u prestonici a i van nje.

  4. Evo jednog od gledalaca kojem će biti drago što gospođa Đurić odlazi.
    Dosta smo slušali njene monologe:samo pita, sama odgovara, sama konstatuje… i na kraju kaže:“žao mi je, nemamo više vremena.“ Sada ima šansu da se iskaže i da ne čeka zadnji sekund, da bi ubacila klip u točkove sagovorniku, ako je i blizu ove vlasti.
    Daleko je Lazarevac!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.