Rade Panić: Vlast krivotvori dokumentaciju o epidemiji

Ostavite komentar


  1. Prikupiti što više dokaza za proces jednog dana kad ponovo bude hrabrosti kod tužioca.

  2. Daj bre, Panicu, otkaci se vise prebrojavanja mrtvih u cilju politike. Nije to tvoj posao. Tvoj posao, kao predsednika sindikata je da se brines o materijalnom polozaju lekara. Ako hoces da se bavis politikom, ostavi nekom drugom da vodi sindikat, a ti osnuj svoju stranku i na izbore.

    1. Ulliga sindikata je i da se bori za uslove rada: smanjenje rizika od zaraze, ali i psiholosku klimu (da imaju uslove da donose moralno ispravne odluke).

    2. Sigurno bi gospodin Panic trebalo da cuti o istini,posto otkud njemu pravo da prica sta se desava u zdravstvu kako se kriju podaci o broju umrlih.Gospodine vi nenate nikakve moralne ni ljudske vrednosti kada osudjujete gospodina Panica koji iznosi ovakve cinjenice vi ste cak gori od onih sto kriju te cinjenice vi javno optuzujete ispravnog i postenog coveka vi ste BOT.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.